Gydykla mūsų paprašė paimti kačiuką savo atsakomybėn, kitaip jį turės palikti ten, kur radę. Viešpatie, mažas, trapus, mirštantis katinėlis – tai nors užmigdytų, kad nenusibaigtų šaltyje po gydyklos laiptais! Buvome priremti prie sienos ir paprašėme jo nepalikti lauke.

Kadangi Smurfio atsiradimo momentu gaudėme kitus ligonius, kaip visada visur vėlavome, nespėjome ir kraustėmės iš proto, sutarėme, kad vėliau pagalvosime, kur padėti ir ką daryti... Liko jis gydykloje, kur buvo didžiulis pavojus užsikrėsti baisiomis ligomis.

Paprašėme, kad atskirtų, darytų viską, kad tik Smurfiukas pasveiktų, jei jau paimtas ir „įformintas“ vardu. Nes prognozės buvo blogos – „jis tikriausiai neišgyvens...“. Išgyveno ir pasveiko! Jau ir į globą patalpinome! Beliko atsiskaityti su gydykla. Todėl labai prašome paramos Smurfiuko skolai apmokėti. Reikalinga parama – 350 Lt.

Būsime dėkingi ir už paramą išlaikymui – maistui, kraikui. Labai ačiū. Koks gi tas mažas, rainas Smurfiukas? Paimi ant rankų ir paleisti nenori! Toks mažytis, didžiulėm, krutančiom ausim. Smalsus, bet kiek nedrąsus. Tad reikia padrąsinimo, daug glostymų, kad suprastų – žmogus gali būti draugas.

Kol kas Smurfis – dar mažytis kačiukas, bet augs didelis, stiprus rainas katinas, tikras būsimų šeimininkų pasididžiavimas. Nelaukinis, tvarkingas, draugiškas. Tiesiog reikia namų. Jei mylite ir norite šios gamtos dovanos, esate atsakingi, kantrūs, mylintys gyvūnus, nedvejokite, skambinkite ir padovanokite Smurfiui namučius. Mūsų kontaktai: tel.nr. 868973782, 861558898, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius).