Taip patiko straipsnelis apie kaimynus, kad nusprendžiau ir aš pasidalinti savo įspūdžiais. Vilniuje Fizikų gatvėje irgi yra tokia porelė, kuriai visiškai tas pats, kad visi kaimynai girdi jų lytines dejones. Ir gana dažnai.

Buvo labai gėda, kai į svečius atvažiavo sesuo su 4 metų vaiku. Vaikas, išgirdęs šiuos „och“ ir „ach“, paklausė, kas tetą muša, kad ji taip šaukia. Teko paaiškinti, kad tetai skauda pilvą. Bet tas garsas vėl pasikartojo (ir gana dažnai). Vaikas ir sako – gal tetai iškviesti gydytoją, kad jai taip dažnai skauda pilvą? Dabar, kai jau langai nebeatidaryti, to garso nebesigirdi. Bet vasarą, kai visi langai atviri... Gal reikėtų „veiksmo“ metu langą užsidaryti? Bet čia dar ne viskas.

Kai vaikai klykauja, rėkauja, daužo kojomis čiuožyklą (taip vadinama drambliuką), mamytės nieko jiems nesako (nes dabar gi vaikams viskas galima), nieko nepadarysi – diena, kaip nors pakentėsim, bet ateina vakaras ir tada išeina tėtukai su alumi (nors viešoje vietoje gerti alkoholinius gėrimus draudžiama).

Jie pradeda diskutuoti iki vėlumos, kas kiek kilometrų nubėga į kalną, ar į pakalnę. Dar yra pavėsinė ir ten susirenka jaunimėlis irgi su alkoholiniais gėrimais, kuriam irgi giliai „dzin“, kas darosi aplinkui. Ypač šlykščiai skamba merginų „žviegimas“. Būtų mano valia, aš tą pavėsinę į netoliese esantį mišką iškelčiau.

Dirbu pamaininį darbą, tai nei dieną, nei naktį ramybės nėra. Mieli Vilniaus Fizikų gatvės kaimynai, jeigu jūs dabar skaitote šią žinutę skaitote ir atpažinote save, būkite geri ir žmoniški, labiau supraskite kaimynus. Ne vieni jūs šioje gatvėje gyvenate.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Prašome Jūsų – pasidalinkite savo patirtimi, ar sutariate su kaimynais? Galbūt galite paneigti stereotipus apie piktus daugiabučių gyventojus ir papasakoti, kaip su kaimynais tapote geriausiais draugais? O gal atvirkščiai – savo kailiu patyrėte jų nemalonę?

Jūsų istorijų laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Kaimynai“

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau: