„Siunčiu Jums fotografijas su kelio ženklo nuoroda į „naują“ gatvę Lazdynuose – Lazdinėlių g.“, – piktinosi jis. Kelio ženklą, kuriame iš tiesų turėtų būti nurodoma Lazdynėlių g., jis sakė pastebėjęs jau daugiau nei prieš mėnesį.

Šis pastatytas dėl viaduko Oslo g. - Erfurto g. remonto darbų ir nurodo apvažiavimą Šiltnamių g.-Lazdynėlių gatvėmis, tačiau su įvelta klaida. „Iki šiol ženklai stovi“, – sakė ketvirtadienio popietę nuotraukas atsiuntęs vyriškis, kuriam nepavyko paraginti įvairių institucijų ženklą pakeisti.

Vis dėlto, DELFI kreipusis į AB „Kauno tiltai“, atliekančios remontą minėtoje vietoje, atstovus ir pasiteiravus apie ženklo pakeitimą, buvo nurodyta, kad klaida bus ištaisyta penktadienį. „Labai atsiprašome už susidariusią situaciją ir nepatogumus vairuotojams“, – nurodė bendrovės atstovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)