Gal ir tiesa, kad tik atradus savo žmogų įmanoma jaustis pačiu geriausiu, pačiu mylimiausiu ir pačiu šauniausiu, bet... Kodėl negalima jaustis tokiu ir neturint šalia savęs mylimojo? Bent jau kol kas. Atsakymas labai paprastas: patys ieškome savo svajonių princo ant balto žirgo (šiuolaikiniais terminais kalbant, ant balto „merso“) ar miegančiosios gražuolės turinčios D dydžio krūtinę, kurią pabučiavę galėsime tik atšokti vestuves ir gyventi ilgai ir laimingai. Būtų graži pasaka, bet, deja, tai tik pasaka, o realybė yra šiek tiek kitokia.

Pažiūrėkime iš šalies į žmones, kurie ieško savo princų ir princesių. Pradėkime nuo moterų.

Šiuo metu yra kelios grupės moterų. Apibendrinimas bus labai abstraktus.

Pirmoji grupė – savimi pasitikinčios, išsilavinusios, žinančios, ko nori iš gyvenimo, moterys. Jos turi tai, apie ką kai kurie gali tik svajoti. Labai dažnai užima aukštus postus, turi savo namus/butus, yra apsirūpinusios finansiškai ir nepriklausomos. Tokias moteris nustebinti turbūt būtų galima tik nuoširdžia meile ir švelnumu. Tokio tipo moterys yra per daug valdingos ir reiklios, kad priimtų šalia savęs visišką „pašlemėką“, todėl didžiausia tokių moterų kančia kyla būtent dėl noro rinktis vyrus kaip drabužius parduotuvėje. Kol manęs neužpuolė piktų feminisčių būrys, pridursiu, kad toks požiūris yra teisingas, nereikia savo gyvenimo nugyventi su bet kuo vien tik tam, kad „reikia“ ar dėl to, kad kažkas „liepia“, bet reikia ir nepamiršti, kad tobulų vieta muziejuje. Moterys, o pačios kartais ar ne per daug stengiatės būti tobulomis? Atsakykite pačios sau.

Antroji grupė moterųbarakudos, tuštutės ir visos kitos „entelekto“ nepaliestos gražuolės. Tokio tipo moterų tikslas yra savo grožio sąskaita gauti tai, ką turi turtingi vyrai. Pinigus, gerą statusą, apvalią sumą banke ir t.t. Ne paslaptis, kad vyrai myli akimis, todėl tokios gražuolės, kurios į savo grožį investuoja labai daug, žinoma, patraukia dėmesį. Kiek tas dėmesys trunka, čia jau kita tema, bet esmė ta, kad moterų, kurioms reikalingi tik pinigai, niekam nereikia. Grožis – laikinas dalykas ir galiausiai nepadės nei kilogramas špakliaus, nei šimtai plastinių operacijų.

Trečioji grupė – „vidutinybė“. Šis žodis neturėtų įžeisti, nes būtent šią grupę laikau pačia geriausia. Tai merginos, moterys, kurios ne tik žino, ko nori iš gyvenimo, yra atkaklios, ryžtingos, bet tuo pačiu ir mokančios išlaikyti savo moteriškumą, yra įdomios, aktyvios. Bet labai dažnai vienišos. Kodėl? Matyt, užtrunka, kol stiprioji lytis „pereina“ per pirmuosius du atvejus

Apibendrinkime ir vyrus.

Pirmoji grupėtuštučių vyriškas atitikmuo, vietiniai „marozėliai“ ar tiesiog „išeiginius“ treningus mėgstantys vyrai, kurie laisvos dienos neįsivaizduoja be alaus butelio ar „siemkių“ pakelio. Suprantama, kad tokių žmonių pažiūrų spektras yra pakankamai siauras, todėl jokia išsilavinusi moteris su tokiu neprasidės. Trūks temų pokalbiams, išsiskirs interesai ir t.t. Žinoma, dažniausiai tokie vyrai šalia savęs turi panašaus mąstymo merginas, kurioms patinka blogi berniukai, todėl galiausiai atitinka kirvis kotą.

Antroji grupė – iškart paprašysiu neįsižeisti, bet vėlgi – „vidutinybės“. Ir vėl pati kokybiškiausia grupė. Tai – žmonės, turintys savo interesus, siekius gyvenime, labai dažnai turintys išsilavinimą, minimalų išgyvenimo šaltinį ir t.t. Teisingai pastebėjo DELFI skaitytojas Tomas (atleisk, įkvėpei ir tu mane parašyti straipsnį), kad Maskva nebuvo pastatyta per dieną ir būtent tokios grupės vyrai yra patys potencialiausi, nes dažniausiai jie turi begalę sumanymų, idėjų ir tikslų. Gal ir netaps jie prezidentais, alfa patinais ir lovelasais, tačiau viena yra garantuota – savo šeimą ir mylimąją mylės ir saugos. Kaip ir, beje, paprastos merginos.

Trečioji grupė – vyrai, kurie turi savo „UAB‘us“, turi pinigų, prabangių mašinų, yra lovelasai ir kazanovos. Jie yra pasitikintys savimi, drąsūs, atkaklūs, tačiau vieniši, nes... Juos supa nelabai gera aplinka. Suprantama, kad tokius vyrus dažnai lydi moterys, kurioms svarbiausi yra jų pinigai. Charakterio savybių tokio tipo vyrai turi daug ir labai gerų, kol tai neperauga į cinizmą ir egoizmą. Galiausiai, supratę, kaip niekinga viskas yra aplink, šie žmonės arba prasigeria, arba galiausiai jiems pasiseka ir tuštučių būryje randa pasislėpusią juos mylinčią merginą.

Norėdama apibendrinti, galiu tik pasakyti, jog niekas Jūsų taip nemylės, kaip Jūs pats savęs. Darykite tai, ką norite, gyvenkite aktyviai ir turiningai, kad Jūsų princui ar princesei beliktų tik Jumis žavėtis. Linkiu surasti savo antrąją puselę ir kad jokie dievai nebesugebėtų Jūsų išskirti.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!