Rytinio piko metu policijos pareigūnai kontroliuos šioje gatvėje esančias visuomeninio transporto eismo juostas, padės šiomis juostomis teisėtai važiuojančioms transporto (visuomeninio, taksi, privataus naudojimo su vairuotoju ir ne mažiau kaip 3 keleiviais, varomoms elektra) priemonėms greičiau pravažiuoti, o į šias juostas „netyčia užklydusiems“ kitiems eismo dalyviams, bus nurodyta važiuoti į kelio dešinėje esančias gatves (Šeškinės, Ozo, Paribio ir t. t.). Policijos pareigūnų ir eismo dalyvių veiksmai bus fiksuojami policijos automobiliuose įrengtų vaizdo registratoriais.

Kelių policija tikisi eismo dalyvių supratimo ir primena, kad eismą reguliuojančio policijos pareigūno nurodymai yra privalomi visiems eismo dalyviams, o jų nesilaikymas užtraukia nuo 100 litų iki 200 litų baudą arba teisės vairuoti atėmimą nuo 1 iki 6 mėnesių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)