Dėl traumų negalėjo žaisti komandos lyderis Vytautas Škarna, Linas Vaitkus ir Karolis Grybauskas.

Mačas prasidėjo intensyviu abiejų komandų spaudimu, ir sužaidus kiek daugiau nei 4 minutes „Kaunas FC“ kapitonas Eimantas Meidus po Deivido Kapusto perdavimo pelnė pirmą įvartį.

Nors „Kickers“ buvo išsiveržę į priekį, pirmo kėlinio pabaigoje rezultatą išlygino Česlovas Jarmalauskas (2:2), o po pertraukos pranašumą vėl sugrąžino E. Meidus.

Po Gajaus Turkovo rezultatyvaus perdavimo pasižymėjo ir V. Macijauskas, bet vartininką penktu aikštės žaidėju pakeitę brazilai per dvi minutes vėl pasivijo lietuvius.

35 min. „Kickers“ realizavo baudos smūgį ir pirmavo 6:5. Tuomet įvarčiu iškart atsakė Ovidijus Girnius, o lemiamą tašką padėjo V. Macijauskas.

„Trenerio Manto Kvietkaus užduotis buvo parengti komandą stabdyti greitas brazilų atakas, todėl teko samdyti brazilų trenerius. Komanda pirmą kėlinį su šiomis užduotimis susitvarkė puikiai, bet traumą patyrus D. Kapustui Kauno FC žaidimas šiek tiek išsibalansavo.

Antras kėlinys buvo labai permainingas, bet vyrai puikiai įvykdė trenerio keltas užduotis ir iškovojo pergalę. Šis sezonas yra labai sunkus ir nenuspėjamas, varžovų komandos stiprinasi pajėgiais žaidėjais. Labai gaila, bet mūsų komandai negali padėti keletas pagrindinių futbolininkų, todėl šią savaitę mūsų generaliniai rėmėjai „Lituanica UK Limited“ derėsis su keliais užsieniečiais, kad šie papildytų komandos gretas“, - teigė komandos vadovas Romas Poluškinas.

Kitas rungtynes „Kaunas FC“ sekmadienį namuose žais su „Braintree“ klubu.

„Kauno FC“ komandai atstovavo:

Renatas Ivaškevičius (vartininkas)
Eimantas Meidus (kapitonas)
Karolis Neverdauskas
Deividas Kapustas
Ovidijus Girnius
Vitalijus Macijauskas
Gajus Turkovas
Česlovas Jarmalauskas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)