Vengrai mėgsta tiesiog ugninius patiekalus, todėl jei bijote, kad jūsų gerklė užsiliepsnos, sumažinkite aštriosios paprikos kiekį šiame recepte bent per pusę.

Gaminimo eiga

Juostelėmis supjaustytą mėsą nusausinti. Svogūnus supjaustyti riekelėmis. Plačioje gilioje keptuvėje įkaitinti aliejų ir pakepinti jame mėsą ir svogūnus. Pabarstyti abiejų rūšių pipirais ir išmaišyti. Supilti mėsos sultinį bei vyną ir pakaitinti iki virimo. Sudėti druską ir prieskonius ir uždengus dangčiu troškinti maždaug 90 min.

Bulves nulupti ir virti pasūdytame vandenyje maždaug 20 min. Nupilti vandenį ir ataušinti.

Papriką nuvalyti ir supjaustyti gabaliukais.

Patroškinus mėsą maždaug 45 min. į keptuvę suberti susmulkintą saldžiąją papriką ir patroškinti 15 min. Likus 15 min. iki gaminimo pabaigos suberti į 4 dalis supjaustytas bulves.

Petražoles nuplauti, nusausinti ir susmulkinti. Guliašą pagardinti aštriąja paprika bei malta raudonąja paprika ir petražolėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai