Ingredientai

Medus 4.5 šaukšto
Baltas sausas vynas 4.5 šaukšto
Česnakai 6 skiltelės
Imbieras tarkuotas 1.5 šaukšto
Sezamų aliejus 1.5 šaukšto
Baltieji malti pipirai žiupsnelis

Gaminimo eiga

Mėsą supjaustykite 3,5-5 cm storio ir 10 cm ilgio gabalėliais. Kartu su marinatui skirtais produktais sudėkite į dubenį, išmaišykite. Sudėkite ant grotelių ir palikite džiūti per naktį kambario temperatūroje.

Įkaitinkite orkaitę iki 120 laipsnių. Patieskite kepimo popierių ir ant jo dėkite groteles su mėsos gabalėliais. Kepkite apie 30 min.

Sumažinkite temperatūrą iki 80 laipsnių ir džiovinkite 40 minučių. Mėsa turi būti švelniai parudavusi, bet ne perkepusi. Išimkite iš orkaitės, ir, prieš sudėdami į stiklainiukus, dar parą padžiovinkite ant grotelių kambario temperatūroje.

Džiovintą mėsą galite patepti sezamo aliejumi.

Išeis maždaug 36 gabalėliai.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai