Ingredientai

Morkos tarkuotos 3 stiklinės
Imbieras gabaliukas
Druska žiupsnelis
Baltieji malti pipirai pagal skonį
Citrinų sultys 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Į įkaitintą keptuvę dėkite morkas, pastarnoką, imbierą, sultinį. Kai užvirs, sumažinkite ugnį, uždenkite ir kaitinkite apie 30 min. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.

Gautą mišinį supilkite į mikserį. Išplakite ir vėl perpilkite į keptuvę. Sudėkite grietinę ir dar šiek tiek pakaitinkite ant vidutinės ugnies. Suberkite druską, baltuosius pipirus, įpilkite citrinos sultis. Šią sriubą galite patiekti ir karštą, ir šaltą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai