Ingredientai
Morkos tarkuotos
3
stiklinės
Pastarnokai tarkuoti
3
stiklinės
Imbieras
gabaliukas
Daržovių sultinys
2
stiklinės
Grietinė liesa
stiklinė
Druska
žiupsnelis
Baltieji malti pipirai
pagal skonį
Citrinų sultys
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Į įkaitintą keptuvę dėkite morkas, pastarnoką, imbierą, sultinį. Kai užvirs, sumažinkite ugnį, uždenkite ir kaitinkite apie 30 min. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.
Gautą mišinį supilkite į mikserį. Išplakite ir vėl perpilkite į keptuvę. Sudėkite grietinę ir dar šiek tiek pakaitinkite ant vidutinės ugnies. Suberkite druską, baltuosius pipirus, įpilkite citrinos sultis. Šią sriubą galite patiekti ir karštą, ir šaltą.
Atsiliepimai