Šį savaitgalį kauniečio atstovaujama komanda iškovojo dvi pergales iš dviejų galimų, o pats aukštaūgis prie jų prisidėjo 19,5 taško, 12 atkovotų kamuolių ir 26,5 naudingumo balo vidurkiais. M. Echodas pripažintas geriausiu ketvirtosios NKL savaitės krepšininku.

Penktadienio (10.24) rungtynėse su Kauno „JAZZ-Diremta“ jaunasis žalgirietis pelnė 22 taškus, atkovojo 12 kamuolių, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, perėmė 1 kamuolį, blokavo 3 varžovų metimus ir surinko 32 naudingumo balus.

Šeštadienį (10.25) M. Echodas į Raseinių „Rasų“ krepšį įmetė 17 taškų, sugriebė 12 atšokusių kamuolių, perėmė 2 kamuolius ir aikštę paliko su 21 naudingumo balu.

Į geriausio savaitės krepšininko titulą taip pat pretendavo Saulius Kuzminskas (Molėtų „Ežerūnas-Karys“), Ignas Daukšys („Vilnius“), Benas Bagdonavičius (Joniškio „Delikatesas“), Julius Kazakauskas (Klaipėdos „Nafta-Uni-Akvaservis“), Šarūnas Beniušis (Šakių „Zanavykas“) ir Karolis Guščikas (Raseinių „Rasai“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)