Labiausiai intriguojanti dvikova laukia tarp turko Onuro Sipalo ir lietuvio Eimanto Stanionio.

O. Sipalas Pasaulio universitetų bokso čempionate 2010 m. iškovojo sidabro medalį. Tiesa, tuomet atletas boksavosi lengvo svorio kategorijoje. O 2013-ųjų vasaros universiadoje Rusijoje pelnė bronzą.

Pekino olimpiados dalyvis yra pajėgus boksininkas, sėkmingai kombinuojantis smūgius į korpusą ir galvą bei galintis galingai kontratakuoti.

20-metis E. Stanionis jau kuris laikas sėkmingai boksuojasi ir dar būdamas labai jaunas, pelnė daugelį pergalių įvairiose varžybose. 2010 m. Europos jaunių bokso čempionate užėmė trečią vietą, o 2012 m. AIBA jaunimo bokso čempionate Armėnijoje pateko tarp aštuonių pajėgiausių boksininkų. Lietuvis yra nenugalimas Vokietijos bokso Bundeslygoje.

Nors E. Stanionis vis dar jaunas, jis nėra naujokas. Savo sąskaitoje boksininkas jau turi daugiau nei 120 kovų ir į varžybas atvyksta labai motyvuotas, nes neseniai laimėjo antrą Lietuvos čempionatą bei iškovojo sidabro medalį Europos Sąjungos čempionate.

Mūsų laukia labai intriguojanti kova, kurioje pamatysime, ar O. Sipalo jėga pranoks puikią lietuvio gynybą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją