Amerikietei sutrukdyti galėjo tik rusė Marija Šarapova, tačiau antrą reitingą turnyre turėjusi Rusijos atstovė tik trijuose setuose 7:5, 6:7 (4:7), 6:2 įveikė šeštą raketę lenkę Agnieszką Radwanską ir, grupėje likusi trečia, nepateko į pusfinalį.

Staigmeną pateikė ir aštunta pagal skirstymą Caroline Wozniacki iš Danijos, kuri penktadienį 6:2, 6:3 nugalėjo ketvirtoje pozicijoje likusią Vimbldono čempionę ir trečią pagal reitingą čekę Petrą Kvitovą.

Galutinė Baltosios grupės turnyro lentelė (vieta, tenisininkė, mačai, pergalės, pralaimėjimai, setų santykis, taškai):

1. Caroline Wozniacki (Danija)3306:16
2. Agnieszka Radwanska (Lenkija)3123:42
-------------------------------------------------------
3. Marija Šarapova (Rusija)3123:52
4. Petra Kvitova (Čekija)3122:42

Paskutiniame Raudonosios grupės mače septinta pagal skirstymą serbė Ana Ivanovič 7:6 (9:7), 3:6, 6:3 įveikė antrą raketę rumunę Simoną Halep, tačiau liko trečia grupėje ir nepateko į pusfinalį. Trim žaidėjoms surinkus po 4 taškus pirmas dvi vietas grupėje iškovojo ir vietas pusfinalyje dėl geresnio tarpusavio mačų balanso užsitikrino S. Halep ir S. Williams.

Šeštadienį pusfinalyje Rumunijos tenisininkė žais su lenke A. Radwanska, o ketvirtą kartą karjeroje sezoną pirmoje WTA reitingo vietoje baigsianti amerikietė dėl vietos finale varžysis su C. Wozniacki.

Galutinė Raudonosios grupės turnyro lentelė (vieta, tenisininkė, mačai, pergalės, pralaimėjimai, setų santykis, taškai):

1.Simona Halep (Rumunija)3215:24
2.Serena Williams (JAV)3214:24
------------------------------------------
3.Ana Ivanovič (Serbija)3213:44
4.Eugenie Bouchard (Kanada)3030:60

Į turnyro pusfinalį pateko po dvi geriausias grupės tenisininkes.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją