Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia 7 dalykus, kurių vyrai tikisi iš savo antrųjų pusių, tačiau joms apie tai nepasako.

1. Nori būti įvertintas. Vienas svarbiausių dalykų, kurių vyrai tikisi iš savo gyvenimo moters, yra pagarba ir vertinimas, tačiau greičiausiai jūsų mylimasis jums to niekada nepasakys. Parodykite jam, kad jis jums svarbus, kad vertinate jo pastangas, pasiekimus, gerbiate jo įsitikinimus. Beje, čia galioja taisyklė „kuo dažniau, tuo geriau“. Nemanykite, kad pakanka vieną kartą pasakyti, už ką jį vertinate, ir jis džiaugsis tuo visą gyvenimą. Juk ir jums nepakaktų, jei jis tik vieną kartą gyvenime prisipažintų jus mylįs...

2. Nori, kad juo žavėtųsi. Kiekvienas vyras nori būti herojumi, todėl jo mylima moteris tiesiog privalo juo žavėtis. Jam tikrai malonu išgirsti kiekvieną smulkmena, dėl ko juo žavitės, ir jis tikrai nesupyks, jei komplimentus jam sakysite dažniau, net jei kartositės. Tačiau atminkite, kad jie turi būti nuoširdūs – supratęs, kad nesate nuoširdi, jis ims jumis nebepasitikėti.

3. Kompanijos. Jei jis galvoja apie rimtus santykius su jumis, jis tikrai nori, kad būtumėte jo kompanionė visose gyvenimo srityse, net jei kalbame apie futbolo varžybų žiūrėjimą penktadienio vakarą. Jei ir nesate aistringa sporto mėgėja, neatsisakykite su juo praleisti vakaro – jis tai tikrai įvertins. Kuo daugiau laiko praleisite kartu, tuo geriau. Tiesa, tai nereiškia, kad jūsų antroji pusė kartais nenori vienas pasilinksminti su draugais, tačiau juk didžioji jo laisvo laiko dalis skirta jums, tad tikrai nėra ko pykti.

4. Nori matyti, kad stengiatės jam patikti. Nė kiek nesuklysite manydama, kad kiekvienam vyrui patinka, kai moteris stengiasi jam patikti. Pavyzdžiui, daug laiko praleidžia prie veidrodžio prieš judviejų pasimatymą. Žinoma, kad ne išvaizda santykiuose yra svarbiausia, bet jis tikrai jausis laimingas matydamas, kad stengiatės būti jam graži. Tad prieš susitikimą nepamirškite pasidažyti lūpų, pasitaisyti šukuosenos ir pasipuošti gražiausia savo palaidine.

5. Tikisi, kad jį palaikysite. Vyrams reikia padrąsinimo ir jiems tikrai svarbu, kad mylima mergina palaikytų visose gyvenimo srityse ir padėtų siekti savo tikslų. Nėra abejonės, kad kiekvienam vyrui patinka, kai mylima moteris juo didžiuojasi ir džiaugiasi jo sėkme. Patikėkite, jūsų antrajai pusei labai svarbu, kad juo tikėtumėte, net jei jo ketinimai atrodo nerealūs. Jūsų tikėjimas jo jėgomis skatina jį įveikti bet kokias kliūtis. Jei juo tikėsite, jis jus dievins.

6. Matote jį ne tik iš savo perspektyvos. Jūsų mylimasis (kaip ir jūs) yra ne tik geras vyras, bet ir puikus tėvas, sūnus, brolis, bendradarbis, draugas... Visi mes gyvenime atliekame ne vieną socialinį vaidmenį, o vyrams itin patinka, kai jie yra vertinami visapusiškai. Todėl stenkitės pagirti jį ne tik dėl to, koks jis nuostabus vyras, bet ir kaip puikiai jis atlieka kitus vaidmenis: koks yra puikus brolis, tėtis, draugas.

7. Nori, kad ji būtų švelni. Ar girdėjote posakį, kad moteris namuose gali sukurti ir pragarą, ir rojų? Įsivaizduokite dvi moteris – viena mokanti išklausyti, niekada nešaukianti, rami, o kita neleidžianti sakinio pasakyti ir nuolat besibaranti ir konfliktuojanti. Kaip manote, kuri iš jų sužavėtų jūsų mylimąjį? Žinoma, kad pirmoji – dažniausiai rimtiems santykiams vyrai ieško švelnios moters, kuri gebėtų ir norėtų kurti jaukų namų židinį.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!