Lietuvoje tikiuosi daug gerų dalykų. Didelės šypsenos savo ir kitų veiduose,“ – sakė Van Damma‘as, primindamas savo vizito tikslą – padėti rinkti lėšas operacijoms vaikams, gimusiems su veido nesuaugimas.

Lauke ilgai Holivudo aktorius neužtruko – greitai sėdo į jo laukusį BMW visureigį ir išvažiavo į viešbutį ilsėtis. Laukia svarbi diena – jau šį vakarą J.C. Van Damme‘as lankysis VilniausSiemens arenoje“ vykstančioje verslo ir lyderystės konferencijoje „Forum One“. Lipti ant scenos tokiose konferencijose jam nėra įprasta. Planuojama, kad su renginio dalyviais jis pasidalins savo kovos į sėkmės viršūnę istorija, atsakys į auditorijos klausimus.

Lietuvoje Holivudo aktorius, save mėgstantis pristatyti sportininku, viešės kelias dienas. Bendraudamas su vizito organizatoriais, Van Damme‘as sakė norintis išvengti perdėto dėmesio, o sutikti vietinius žmones, kaip paprastas žmogus pasėdėti kavinėje, pasivaikščioti mieste. Jis taip pat pageidavo, kad per viešnagę jį lydėtų žmogus, besidomintis kovos menais, o viešbučio kambaryje ar vakarėliuose ant jo stalo nebūtų alkoholinių gėrimų.

Per kelias dienas Vilniuje, be apsilankymo „Forum One“, J.C. Van Damme praves karatė treniruotę vaikams, susitiks su režisieriumi Emiliu Vėlyviu.

Į Lietuvą Jean Claude‘as Van Damme‘as atvyko paremti šių metų „Forum One“ ir tarptautinės labdaros organizacijos „Operation Smile“ iniciatyvą surikti lėšas 1000 operacijų vaikams su įgimtais veido nesuaugimais skurdžiai gyvenančiose šalyse. Kvietimu padėti įgyvendinti lietuvių mestą iššūkį Holivudo žvaigždė praėjusią savaitę pasidalijo savo paskyroje „Facebook“, kurią seka beveik 15 milijonų žmonių visame pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)