Apie tai informavo Estijos krepšinio federacijos prezidentas Juris Ratas, pažymėjęs, kad 100 tūkst. eurų iš visos sumos Estija turi sumokėti iki gruodžio 15 dienos.

Pasak jo, į „EuroBasket 2015“ grupės rungtynes Estija-Latvija ir Estija-Lietuva arba Estija-Ispanija (nes kitos dvi pirmo krepšelio rinktinės Prancūzija ir Kroatija grupių varžybas žais savo šalyse – DELFI) bus išpirkta ir rezervuota po 2300 bilietų. Be to, į kiekvieną krepšinio mačą bus rezervuota dar po 1000 bilietų, jei paklausa bus didžiulė.

Latvija „FIBA Europe“ vadovybei pasiūlė, kad Estijos ir Latvijos rinktinės rungtyniautų vienoje grupėje. „Jeigu nieko neatsitiks, tuomet bus taip, kaip pasirinko Latvija“, – pridūrė J. Ratas.

Estijos krepšinio federacijos vadovo teigimu, prekyba bilietais į grupės rungtynes prasidėti turėtų gruodžio 13-14 dienomis.

2015 metų Europos krepšinio čempionato grupių varžybos vyks Zagrebe (Kroatija), Monpeljė (Prancūzija), Berlyne (Vokietija) ir Rygoje (Latvija), o baigiamosios pirmenybių kovos vyks Lilio (Prancūzija) multifunkcinėje arenoje, kuri talpina 27 tūkst. žiūrovų.

„EuroBasket 2015“ turnyras vyks ateinančių metų rugsėjo 5-20 dienomis.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)