Atskleisti kiekvienos moters individualų grožį – tai pamatinė žymios makiažo meistrės Bobbi Brown idėja, kuri nepakito nuo pat kompanijos įkūrimo 1991 metais. Anot jos, kiekviena moteris su šiek tiek žinių bei tinkamomis kosmetikos priemonėmis gali likti savimi, tik būti dar gražesnė ir labiau pasitikėti savimi.
Bobbi Brown atsisako vieno aiškaus grožio apibrėžimo ir siūlo visa apimantį apibūdinimą, kuris tinka bet kurios tautybės ir bet kokio amžiaus moterims. Tokios moters makiažas turi būti gaivus, tvarkingas ir modernus.
Vienas iš svarbiausių šios kosmetikos filosofijos komponentų – mokymasis. Sukurti makiažą pagal Bobbi gali užtrukti nuo 5 (kasdienis makiažas) iki 45 minučių (proginis makiažas). Kiekviena makiažo kursų paskaita baigiama individualios veido schemos sukūrimu, kuri padeda moterims lengvai atkurti paskaitoje išbandytą įvaizdį ir namuose.

„Bobbi Brown“ kosmetika Lietuvoje bus prekiaujama parduotuvėje „Douglas“.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)