Katalonijos klubas antradienį gimtajame „Camp Nou“ stadione žais UEFA Čempionų lygos F grupės trečio turo mačą su Amsterdamo „Ajax“.

Ir tik po šios dvikovos, anot Neymaro, FC „Barcelona“ žaidėjai ims galvoti apie principinę Ispanijos čempionato dvikovą savaitgalį su Madrido „Real“.

„Antradienį mūsų laukia dvikova, kurią norime ir privalome laimėti. Tada galėsime galvoti apie „El Clasico“. Noriu pelnyti įvarčius ir rungtynėse su „Ajax“, ir mače „Santiago Bernabeu“, – sakė brazilas, per devynerias rungtynes visuose turnyruose šiame sezone pelnęs tiek pat įvarčių.

Brazilų puolėjas taip pat pažymėjo, kad rungtynės „Camp Nou“ stadione su svečiais iš Amsterdamo bus rimtu išbandymu.

„Mūsų varžovai labai solidžiai puola, kietai ginasi ir mėgsta spausti priešininkus arti jų vartų. Žaidime tik dėl pergalės, kad lengva tikrai nebus“, – Amsterdamo klubui komplimentų nepagailėjo Neymaras.

Brazilas taip pat pasidžiaugė, kad jis ir Lionelis Messi šiame sezone sudaro grėsmingą puolimo tandemą, tačiau nepamiršo pridurti lygiai taip pat nekantraujantis pradėti rungtyniauti ir su Luisu Suarezu.

FIFA skirta keturių mėnesių diskvalifikacija urugvajiečiui baigiasi prieš pat „El Clasico“.

„Man Lionelis yra geriausias futbolininkas pasaulyje, tačiau Luisas taip pat yra tarp pačių geriausių. Jis bus naudingas komandai“, – įsitikinęs Neymaras.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!