„Kings“ klubo ir Rusijos rinktinės gynėjas nenustatytam terminui nušalintas nuo visos su NHL susijusios veiklos. NHL pradėjo savo įvykio tyrimą. Apie tai informuoja agentūra ESPN.

Ruso agentas Rollandas Hedgesas atsisakė komentuoti situaciją.

2013 metų rudenį į panašų incidentą buvo įsivėlęs rusų vartininkas Semionas Varlamovas. Buvo įtarimų, kad jis smurtavo prieš savo draugę Jevgeniją Vavriniuk. Ritulininkas buvo patekęs net į Denverio apygardos kalėjimą, tiesa, vėliau visi kaltinimai S. Varlamovui subliuško.

V. Voinovas du kartus su „Kings“ klubu iškovojo NHL Stenlio taurę (Stanley Cup). 2014 - 2015 metų sezono rusas NHL čempionate sužaidė 6 rungtynes ir per jas atliko du rezultatyvius perdavimus.

Jei įtarimai pasitvirtins, V. Voinovui gresia iki ketverių metų nelaisvės ir 6 tūkst. JAV dolerių bauda, - rašo sbnation.com.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)