Pirmą kėlinį lietuviai pradėjo energingai ir sužaidus vos 4 min. puolėjas Gajus Turkovas pasiuntė kamuolį į varžovų vartus. Kiek vėliau pasižymėjo Vitalijus Macijauskas ir Ovidijus Girnius, o kėlinį svečiai baigė pirmaudami 3:1.

Po pertraukos „Sussex“ ekipai buvo pavykę išlyginti rezultatą ir išsiveržti į priekį, bet tuomet „Kaunas FC“ pelnė tris įvarčius be atsako. Oponentų vartininką dusyk nuginklavo Karolis Grybauskas, sykį – Česlovas Jarmalauskas.

„Rungtynės buvo labai intensyvios ir labai intriguojančios iki pat pabaigos. Ypač džiaugiuosi šia pergale, nes komandai negalėjo padėti mūsų lyderiai. Užtat jaunimas atsiskleidė ir išpildė visus namų dabus“, – mačą komentavo nugalėtojų vyriausiasis treneris Mantas Kvietkus.

Kitą sekmadienį „Kaunas FC“ susitiks su Londono „Kickers“.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)