„Apie 15.10 val. Vilniaus Pamėnkalnio g., prie Medicinos banko „Mitsubishi Colt“ nesmarkiai trinktelėjo į prie sakryžos, prieš šviesoforą, stabdantį „BMW X6“. Po smūgio BMW pavažiavo į piekį, „Mitsubishi Colt“ – atgal. Iš jo išlipę vyrai buvo akivaizdžiai apsvaigę, sunkiai orientavosi. Vairuotojui išlipus iš automobilio, šis ėmė riedėti, vos dar kartą nesitrenkė į priešais buvusį automobilį, – pasakojo Rūta. – Vienas „Mitsubishi Colt“ keleivių netrukus sėdo atgal į automobilį, kitas ėmė filmuoti BMW savininką. Tai truko neilgai. Po to vyrukai sėdo į „Mitsubishi Colt“ ir spruko į Žvėryno pusę priešpriešinio eismo juosta“.

DELFI skaitytoja pasakojo, kad tuoj pat apie įvykį ir bėglius pranešė policijai. Švyturėlius ji pamatė vos po kelių sekundžių, pareigūnai nusivijo „Mitsubishi Colt“.

Policija DELFI patvirtino, kad patruliai pasivijo „Mitsubishi“ ir jį sulaikė.

Pasak pareigūnų, „Mitsubishi“ į BMW atsitrenkė nestipriai automobiliai neapgadinti. Tačiau vairuotojams besiaiškinant santykius, BMW šeimininkas suprato, kad „Mitsubishi“ vairuotojas girtas, todėl iškvietė policiją. Bet „Mitsubishi“ nuvažiavo pareigūnams dar neatvykus. Sprunkančius vyrukus patruliai pasivijo Rotundo gatvėje. Vairuotojui (gim. 1990 m.) nustatytas 2,36 prom. girtumas. Keleivis buvo blaivesnis - 0,61 prom.

Abu sulaikyti ir nuvežti į komisariatą. „Mitsubishi“ išgabentas autovežiu į saugomą aikštelę.

DELFI dėkoja Rūtai už nuotrauką ir informaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)