Nesu aš labai baikštus, bet man tiesiog nepatinka būti ant rankų. Aš mieliau dūkstu su savo sese ar su globėjos katinu. Bet aš dar labai mažas, tai jeigu jūs mane labai labai mylėsite, tai laikui bėgant aš jus irgi pamilsiu ir nustosiu jūsų bijoti.

Aš esu geras kačiukas, tvarkingai vaikštau į tualetą. Mėgstu pavalgyti, todėl su mano maitinimu bėdų nebus. Man tinka ir sausas maistas, ir konservai, ir virta vištiena, ir virtas trynys ir dar daug daug kas, svarbu, kad būtų pavalgyti. Tapetų nedraskau, nagučius galandu į draskyklę.

Globėja sako, kad aš esu labai išdykęs, žaismingas, bet juk toks ir turi būti sveikas, mažas, jaunas kačiukas. Nesu įkyrus, randu kuo užsiimti pats, pradedu miauksėti tik tada, kai išalkstu. Tik primenu, kad neužmirštų manęs pamaitinti.

Labai mėgstu žolytę, todėl globėja jos man dažnai parneša iš lauko. O sakė, kai nebus lauke, tai tada sodins ant palangės kažkokiam vazone. Kartais, kai nebūna žolytės, aš bandau lįsti ir prie gėlių, bet tada globėja labai pyksta ir moko mane, kad gėlių valgyti negalima. Bet aš dar labai jaunas, tai manau, kad dar daug ko išmoksiu. Reikia tik laiko ir kantrybės.

Globėja sako, kad mane dovanos tik tiems žmonėms, kurie sutiks mane kastruoti. Aš nežinau ką tai reiškia, bet globėja sako, kas su sutartimi, kurią jūs pasirašysit mane imdami, jums bus 50 proc. nuolaida operacijai. Gal jūs kantrus žmogus? O gal jūsų namuose trūksta judesio ir žaidimų? Aš tikrai galiu jums pakelti nuotaiką. Pabandom?

Atvažiuokit, susipažinkime gyvai. Aš daug gražesnis, nei atrodau nuotraukose. Beje, turiu ypatingą uodegytę. Tokią uodegytę turi labai mažai katinų. Paskambinkite mano globėjai, ji dar daug apie mane jums papasakos. Susisiekti – tel.nr. 863446692