Pirmo kėlinio pradžia „Kaunas FC“ buvo sėkminga: Eimantas Meidus pirmą minutę išvedė saviškius į priekį, o Karolis Neverdauskas netrukus padvigubino pranašumą.

Vėliau reikalai komplikavosi: veteranas puolėjas Vytautas Škarna patyrė traumą ir turėjo palikti aikštę, o oponentai po Granto Osbarno įvarčio 10 min. sušvelnino santykį iki 1:2.

Dukart pasižymėjęs „Enfield“ atstovas Beko Dushku netrukus suteikė pranašumą savo komandai. Nors Deividas Kapustas iškart atstatė lygybę, paskutinę kėlinio minutę Philas Lowenas vėl išvedė saviškius į priekį – 4:3.

Po pertraukos „Enfield“ naudojosi „Kaunas FC“ klaidomis: dar kartą pasižymėjo Ph. Lowenas, o D. Kapustas buvo nubaustas antra geltona kortele ir pašalintas iš aikštės. Varžovai įmušė dar du įvarčius, o likus žaisti dvi minutes komandos naujokas Česlovas Jarmalauskas užfiksavo galutinį mačo rezultatą – 4:7.

„Komandai labai trūko V. Škarnos. Jo trauma – didelis smūgis mums“, – apgailestavo komandos kapitonas E. Meidus.

„Susitikimas buvo labai sunkus, rezultatas galėjo būti ir mūsų naudai, kadangi neišnaudojome labai daug progų. Vytautui gavus traumą mes pirmavome 2:0, bet tada vyrai pasimetė, žaidimas išsiderino, puolimo grandis ėmėsi žaisti individualiai.

D. Kapustu rūbinėje po pirmo kėlinio sakėme, kad jis negali taip agresyviai gintis. Labai gaila, bet Deividas gavo ir antrą geltoną kortelę ir kartu su Vytautu nedalyvaus kitose rungtynėse. Tai bus šansas jauniems žaidėjams pasirodyti aikštėje“, – teigė komandos treneris Mantas Kvietkus.

„Negailėsiu kritikos. Esu labai nepatenkintas rezultatu. Labai gaila, kad praradome V. Škarną jau pirmo kėlinio pradžioje, bet tai neturėjo taip pakeisti komandos žaidimo. Atsirado nerimas, pradėjome klysti, buvo daug neteisingų sprendimų puolime, kur D. Kapustas ir Vitalijus Macijauskas nesužaidė teisingai. Labai gaila, nes kiekvienas pralaimėjimas mums gali uždaryti duris į aukščiausią Anglijos lygą.

Rengsime neeilinį susitikimą su klubo vadovybe, kur bus atliekamos paskutinių varžybų analizės, peržiūrėsime filmuotą medžiagą“, – kalbėjo komandos vadovas Romas Poluskinas.

Įdomu, kad lietuvius pranokęs „Enfield“ klubas atsikeršijo už nesėkmę 2012 metais, kuomet „Kaunas FC“ nugalėjo13:3 ir pelnė kelialapį į aukščiausią Anglijos salės futbolo lygą.

Primename, kad pirmose šio sezono rungtynėse „Kaunas FC“ sutriuškino „Barking Futsal Club“ komandą rezultatu 16:7.

Kitą sekmadienį ekipos laukia rungtynės išvykoje su „Sussex FC“ klubu.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)