„iPhone 6 Plus” jau spėjo pasiūlyti „Ozo“ prekybos centre, Vilniuje, įsikūrusi parduotuvė „iDeal“ su keliomis dešimtis šių išmaniųjų telefonų atsisveikino per kelias dienas.

„iPhone 6 Plus” su 16 GB vidinės atminties parduotuvėje buvo parduodamas už 3299 Lt. Palyginimui, Didžiosios Britanijos „Apple Store“ parduotuvėje „iPhone 6 Plus” (16 GB) kainuoja 619 svarų (2710 Lt), JAV „Apple Store“ parduotuvėje šio modelio kaina - 749 JAV doleriai (2037 Lt).

Internetinėje parduotuvėje ozis.lt skelbiama, kad minėto „Apple“ telefono kaina – 3369 Lt. Privačių asmenų skelbimuose galima rasti pasiūlymų „iPhone 6 Plus” pirkti, pavyzdžiui, už 2850 Lt.

Įdomu tai, kad kelių IT bendrovių (LG, „Samsung“) atstovai kaip vienas sako: lietuviai yra labai praktiški ir mūsų šalyje sėkmingai prekiaujama tik pačiais pigiausiais telefonų modeliais. „iPhone 6” sėkmė rodo, kad prekybininkų keiksnojamas lietuviškas taupumas pamačius šį įrenginį netikėtai išnyksta.

Oficialūs „Apple“ produkcijos pardavėjai „Omnitel“ kol kas neatskleidžia, kada bus galima įsigyti „iPhone 6” telefonus iš oficialaus platintojo Lietuvoje.

„Tikimės, kad jau greitai, - teigė „Omnitel“ atstovė spaudai Daiva Selickaitė. - „Apple“ dar nepaskelbė dienos, kada pradės oficialiai pardavinėti „iPhone 6” telefonus mūsų rinkoje. Mes esame oficialūs „Apple“ produkcijos pardavėjai ir datą, kada bus pradėta prekiauti produkcija, nustato pats gamintojas“.

DELFI primena, kad naujuosius „iPhone 6” ir „iPhone 6 Plus” telefonus „Apple” pristatė šių metų rugsėjo 9 d., prekyba kai kuriose šalyse pradėta nuo rugsėjo 19 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (194)