Iš karto buvo matyti, kad kačiukai ne iš lauko, o atimti iš naminės katytės, kuri turbūt buvo išleidžiama pasivaikščioti, žinoma, nesterilizuota. To pasekmes neatsakingi šeimininkai paliko spręsti kitiems.

Deja, būtent dėl tos priežasties, kad buvo per anksti atimti iš savo mamos, dar savarankiškai nevalgantys ir neturintys stipraus imuniteto, Kimmi broliukas neišgyveno. Na, o Kimmi, nors ir katytė, buvo stipresnė ir kabinosi į gyvenimą visomis keturiomis.

Štai Kimmi dabar beveik 2 mėn., ji savarankiška, naudojasi kraiko dėžute, dūksta, yra jauki, aktyvi, ir „užsigrūdinus“, nes auga kompanijoje kartu su šuniukais, kurie mėgina jos kantrybę, bet Kimmi greit parodo, kad nors maža, bet ne iš kelmo spirta! Ačiū globėjai už ištiestą pagalbos ranką, visą rūpestį, nemiegotas naktis, kai dar Kimmi reikėjo maitinti specialiu mišinuku, ačiū už jos išsaugotą gyvybę.

O dabar Kimmi jau pasiruošusi į savo gyvenimo kelionę – kelionę namo! Todėl jei galite padovanoti namus šiai nuostabiai, smulkutei katytei, skambinkite globėjai Dainai tel.nr. 8 673 11030 (Vilnius)!