Prasidėjo siaubingas mastitas, su vaikais jos palikti nebuvo įmanoma, todėl katytę skubiai patalpinome į stacionarą. Gratulka – nuostabi, meili katytė, žmogui tikra draugė ir bičiulė. Ilgo, minkšto kailiuko, švelnutėlė. Kažkada turėjo namus ir buvo mylima. Deja, likimas atėmė šeimininką, ir katytė liko valkatauti.

Ši meilybė visiškai nemoka gyventi gatvėje, nepratusi landžioti po šiukšlių konteinerius. Todėl jai ieškome atsakingų, mylinčių šeimininkų. Šiuo metu Gratulka yra stacionare ir neturi globos, iš kur galėtų laukti savo ištikimo šeimininko. Ar yra galinčių priglausti šią nuostabią būtybę, kol surasime jai atsakingus šeimininkus? O galbūt jau dabar norite Gratulką pasiimti į savo namus visam laikui?

Katytė atkeliautų pas jus jau sveikutė ir sterilizuota. Jei greitai nerasime Gratulkai globos, reikės ją paleisti atgal į tą kiemą, iš kur buvo paimta, nes negalime sau leisti kačių globoti mokamuose stacionaruose, tai tikrai labai brangu.

Dirbame, neturėdami patalpų, visi mūsų globotiniai gyvena pas laikinus globėjus, tad esame visiškai priklausomi nuo gerų žmonių valios. Būsime dėkingi už pagalbą ir paramą Gratulkos gydymui, sterilizacijai, stacionarui. Labai ačiū.

Mūsų kontaktai: 868973782, 861558898 arba info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius).