Žilvino Grigaičio santuoka griūna. Taip, taip taip. Kaip mes visi žinojome, Žilvinas Grigaitis yra metamas“, – sensacingą naujieną pristatė laidos vedėjas .

„Artimas Žilvinui žmogus pakuždėjo į ausį, kad jo žmona Elle padavė prašymą skirtis. Ne šiaip sau išsiskirti, o kad Lietuvos stiliaus ikona ir gurmanas į Australiją daugiau nei labutinu apautos kojos neįkeltų. Žilvinas tai neigia. Santykiai braška. Pabraškės ir nustos“, – aiškinama laidoje parodytame siužete.

Iš tiesų sutuoktiniai laiką skirtinguose žemynuose leidžia jau ne vieną mėnesį. Verslininkas Ž. Grigaitis vasarą leido savo namuose Palangoje, jo žmona Elle žiemojo Australijoje.

Naujienų portalas DELFI susisiekė su pačia E. Martin-Grigaitis. Lietuviškų šaknų turinti moteris liko nustebusi.

„Tai absoliuti netiesa. Žilvinas ir aš neturime jokių skyrybų planų. Jis nuo manęs taip lengvai nepabėgs. Mes turime daug bendrų ateities planų. Australijoje pasilikau dėl verslo reikalų. Šiuo metu yra kuriamas siaubo filmo tęsinys, kuris buvo pristatytas prieš 25 metus. Taip pat bandau pajudinti kelis kitus projektus“, – naujienų portalui DELFI kalbėjo žinomo verslininko moteris.

„Su Žilvinu bandėme susitikti pusiaukelėje tarp Lietuvos ir Australijos, jis turėtų į Australiją atvykti po trijų savaičių. Planuojame vykti romantiškų atostogų į Balio salą. O tada, ko gero, kartu grįšime švęsti Kalėdų į Lietuvą“, – planus vardino pašnekovė.

Moteris taip pat pridūrė kitais metais ketinanti daug laiko praleisti Lietuvoje.

„Matote, gyvenimas padiktuoja tam tikras situacijas. Ji dabar yra Amerikoje. Dar galutinai nežinau visų tų planų“, – telefonu laidai užuominomis kalbėjo sostinės vakarėlių liūtas Ž. Grigaitis.

Pora susituokė 2012 metų balandžio pradžioje Australijoje. Apie tada vykusias vestuves žinojo vos keli artimi Ž. Grigaičio bičiuliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (372)