„Niekuo nesirūpinau. Jie yra savarankiški suaugę žmonės. Viskuo pasirūpino patys. Jie turi puikų skonį ir viskas patiems puikiai pavyko“, – po ceremonijos kalbėjo ponia Kristina.

Ponia Kristina atskleidė, kad vestuvės vyks pagal lietuviškas tradicijas. Patiekalai vakare vyksiančios puotos metu taip pats bus lietuviški.

Kokia dovaną paruošėte jaunavedžiams? „Jurgitai paruošiau Ernestą. O ką? Bloga dovana?, – gero humoro jausmo nestokojanti moteris klausė žurnalistų. – Turiu ir kitą dovaną – šeimyninę. Sidabrinį rinkinį arbatai“.

Prieš kelias dienas duodama interviu naujienų portalui moteris sakė, kad kartu vyks medaus mėnesio su jaunavedžiais. Šeštadienį moteris tikino pajuokavusi: „Puokštės tikrai negaudysiu ir į povestuvinę kelionę kartu tikrai nevažiuosiu, nes aš ten nereikalinga. Aš tik važiuosiu kartu pailsėti vėliau, kad galėčiau jiems padėti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)