Panorusias išgarsėti vertino komisija, kurią sudarė Arūnas Valinskas, Zita Kelmickaitė, Mykolas Vildžiūnas ir Dominykas Kubilius.

DELFI kalbinta komisijos narė Z. Kelmickaitė sakė, kad nesitikėjo išvysti scenoje tiek talentingų merginų: „Merginos labai gražios, simpatiškos, įdomios, nebijo improvizuoti. Jos nebijo scenos, tik kelios kandidatės buvo silpnesnės.“

Savo laimę išbandė ir buvusi grupės „Kitokios“ narė Guostė Dilienė, šiuo metu išgyvenanti skyrybas su savo vyru, krepšininku Vilmantu Diliu. DELFI kalbinta moteris sakė, kad dar mokykloje lankė dramos būrelį, kuriame jai puikiai sekėsi. G. Dilienė neslėpė – užlipus ant scenos drebėjo kojos. Buvusi dainininkė yra dėkinga savo scenos partneriui aktoriui M. Vildžiūnui, kuris padėjo suvaldyti jaudulį.

„Atsisakiau grįžti į merginų grupę, nes nenorėjau dirbti naktimis. Su Vaida Skaisgire, kuri ir organizavo atranką, esame draugės, ji paragino mane išbandyti savo jėgas“, - DELFI kalbėjo G. Dilienė. Moteris pridūrė neliūdėsianti, jei komisija jos neišrinks tarp finalininkių. 

G. Dilienė sakė, kad prieš nuspręsdama sudalyvauti atrankoje dėl vaidmens seriale su savo vyru nesitarė – tai nėra jo reikalas. „Šiaip ar taip jis apie tai sužinos iš spaudos (juokiasi). Mes puikiai bendraujame, pykčių tarp mūsų nėra. O kitaip ir negali būti, juk auginame sūnų“, - sakė G. Dilienė.

Komisija atsirinko penkias merginas, tarp kurių pateko ir dvi žinomos: Saulenė Chlevickaitė ir "Mis Lietuva 2012" pirmoji vicemis Greta Mikalauskytė. Visos jos turės savo talentą parodyti prieš TV kameras ir tik tada turės galimybę vaidinti seriale.

Atrankos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)