B. Vanago šturmanas Dakare A. Rudnickis „Rally Classic Druskininkai“ startuos 10 numeriu pažymėtu „Subaru Impreza WRX STI“ automobiliu. Didelę šturmano patirtį turintis A. Rudnickis padeda tobulėti perspektyviam lenktynininkui, kylančiai Baltarusijos žvaigždei Anatolijui Šymakovskiui.

Pasak „General FinancingSTIHL by Pitlane“ komandos piloto B. Vanago, nors tai yra vienas iš pasiruošimų etapų Dakarui, tačiau klasikinis ralis ir ralio maratonas yra dvi skirtingos automobilių sporto disciplinos ir jų nereikėtų lyginti. Vieną treniruočių programos Dakarui dalių Druskininkuose B. Vanagas baigs drauge su viena geriausių šturmanių Lietuvoje Greta Germanavičiūte.

„Su Greta klasikinio ralio varžybose važiuojame jau du paskutinius sezonus. Su Andrejumi Dakaro treniruočių programą su nauju „Toyota Hilux“ bolidu pradėsime jau kitą savaitę“, – sakė lenktynininkas Benediktas Vanagas.

„Rally Classic Druskininkai“ startuoja spalio 3 dieną 14.40 val., o iškilmingas ralio finišas vyks spalio 4 dieną Druskininkuose, prie viešbučio „Europa Royale“ 18.00 – 19.00 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)