Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt išduoda, kaip per pirmą pasimatymą atpažinti, ar jūsų simpatija yra aistringa moteris.

1. Ji jums siūlo pavakarieniauti egzotiškame restorane. Būkite atsargus su moterimi, kuri gerai žino, ko nori. Jei ji yra išranki maistui, tikėtina, lovoje yra ganėtinai ryžtinga. Todėl jei jūsų vakarienės metu jūs užsisakote picą, o ji net neatsivertusi meniu pageidauja ėrienos sriubos su kariu, galite įtarti, kad į pasimatymą pakvietėte aistringą moterį.

2. Valgydama ji žaidžia su stalo įrankiais. Atkreipkite dėmesį, kaip ji elgiasi su stalo įrankiais. Galbūt valgydama desertą ji žaidžia su šauktuku, o gal valgo negrabiai ir paskubomis? Jos manieros prie stalo gali daug atskleisti apie jos būdą lovoje. Jei ji valgo lėtai, gali būti, kad ir mylėtis ji mėgsta pasimėgaudama kiekviena akimirką. Argi ne tokios merginos ir ieškote?

3. Jos manieros panašios į jūsų. Stebėkite, kaip ji bendrauja. Pavyzdžiui, kokiu tempu kalba, ar jūsų išklauso, o gal keičia temą jums dar nepabaigus kalbėti. Jei pastebite, kad ji mėgina konkuruoti su jumis, greičiausiai ji tai darys ir lovoje. Tačiau nėra taip svarbu, kokia ji yra, svarbiausia, kad jūs tiktumėte vienas kitam. Jei jūsų temperamentai panašūs, tikriausiai rasite bendrą kalbą ir žaisdami meilės žaidimus.

4. Ji jau turi patirties. Susipažinęs su simpatiška mergina nesunkiai pastebėsite, ar ji turi patirties lovoje. Neturinčioms patirties merginoms dažnai sunku tinkamai atsipalaiduoti, todėl jos sunkiau patiria didįjį „O“. Tuo tarpu vyresnės moterys puikiai žino, kas joms patinka, ir jos tiesiai šviesiai atėjus laikui jums tai pasakys. Ir tai padarys ne tik dėl savęs – turinčios patirties moterys supranta, kad jos patiriamas malonumas jums suteikia tik dar daugiau pasitenkinimo.

5. Ji gerai bučiuojasi. Bučinys yra tarsi mažytė intymių santykių repeticija, todėl būtinai atkreipkite dėmesį į tai, kaip ji bučiuojasi. Moters bučiniai labai daug pasako apie jos elgesį lovoje. Jei ji jus bučiuodama „įdarbina“ ne tik lūpas, bet ir rankas bei visą kūną, daug vilties, kad ji yra aistringa moteris. Tiesa, neturėtumėte skubėti jos pabučiuoti – jei tai padarysite per greitai, didelė tikimybė, kad būsite atstumtas.

6. Ji gerai šoka. Jei per pirmą pasimatymą norite užsiimti aktyviomis pramogomis, šokių pamokos yra tai, ko jums reikia. Atidžiai panagrinėjęs merginos šokio judesius galite nemažai pasakyti apie jos intymius įpročius. Pavyzdžiui, jei ji šoka energingai ir demonstruoja pasitikėjimą savimi, tikriausiai savo energiją ji puikiai išlieja ir mėgaudamasi meilės žaidimais.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!