Kaip išeiti iš kenkimo sau transo?

Galų gale, ar žinote, kad tai pareikalaus ištrinti bet kokias neigiamas pasąmonėje egzistuojančias programas, įsišaknijusias ankstyvuose neigiamuose prisiminimuose, kurie sudaro vadinamąją gyvenimo istoriją, klausia selfgrow.com.

Kenkimas sau – ar tai nutiktų jūsų santykiuose, finansiniame gyvenime, darbe ar sveikatos reikaluose – yra varomas automatiškų įpročių ar elgsenos, kurie sąmoningai nėra jums prienami. Jeigu taip būtų, galėtumėte nustatyti, kai vienas jų imtų kontroliuoti jūsų laisvą valią ir galėtumėte akimirksniu to išvengti. Tas faktas, kad tai nutinka, aiškiai byloja apie tai, kad jūs nei suvokiate, kada tai ištiks, nei tai kontroliuojate.

Tai labai primena kompiuterio programinę įrangą – ji veikia kažkur ir jūs neturite jokio supratimo, ji funkcionuoja tinkamai ar ne. Taigi, kaip jaučiatės žinodami, kad jūsų proto, taigi, ir gyvenimo kontrolė nėra jūsų „rankose“?

Jeigu jums tai kelia nusivylimą, bejėgiškumą, pyktį, susierzinimą ar norą susigrąžinti visišką savo proto ir gyvenimo kontrolę, tuomet išbandykite šį paprastą pratimą. Uždėkite ranką ant savo širdies ir tarsi iš jos sau sakykite štai ką: „Aš pripažįstu, kad nevisiškai kontroliuoju savo gyvenimą ir tai mane verčia jaustis... (toliau išvardinkite jūsų bejėgiškumą apibūdinančius jausmus)“.

Toliau sakykite: „Aš trokštu atskleisti ir suprasti visas šias neigiamas kenkimo sau programas, kad galėčiau pradėti jas nuolat trinti iš savo galvos ir gyvenimo“.

Dabar susimąstykite akimirkai ir stebėkite, kaip jaučiatės viduje. Galite pajusti staigų teigiamos energijos antplūdį širdyje, galvoje ar kūne, šilumą, palengvėjimą ir panašius jausmus. Jeigu taip yra ir jums patinka tai, ką jaučiate, paprasčiausiai patvirtinkite tai taip, lyg kalbėtumėte iš širdies ir tai tik dar labiau sustiprės.

Ši auganti teigiama patirtis yra jūsų Gyvenimo Jėgos Energija (t. y. Jūs), grįžtanti į jūsų kūną ir sugrąžinanti jums jūsų sąmoningumą ir gyvenimą. Kitaip tariant, jūs grįžtate į gyvenimą atgaivindami savo sąmoningą laisvą valią rinktis savo likimą.
Dabar norint įtvirtinti šią patirtį ir paversti ją nuolatine ir pilna, reikia pradėti trinti jumyse likusias neigiamas pasąmonės programas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)