„Nemaniau, kad čia taip visus sudomins“, – pašnekovė pripažino nesitikėjusi, kad artėjančios sūnaus vestuvės taps svarbia šalies naujiena.

Likus vos porai dienų iki didžiosios sūnaus gyvenimo šventės K. Brazauskienė sakė esanti labai laiminga: „Matote, šypsausi, juokauju. Labai laukiu. Jokio jaudulio nejaučiu“.

„Mano vedybos buvo vyresniame amžiuje, o jie dar labai jauni“, – paklausta apie vedyboms tinkamiausią amžių juokėsi ponia Kristina.

Pasiteiravusi, kiek metų yra jai paskambinusiam žurnalistui, ponia Kristina patarė paskubėti susituokti iki 27-erių. „Tokio amžiaus tuoktis yra normalu. Ir vaikai jau užauga, džiaugsmo daug patiria. Šeima yra didelis privalumas, – patirtimi dalinosi K. Brazauskienė. – Labai gera, kai esi mylimas ir pats myli. Nieko geresnio pasaulyje nebūna“.

Moteris mano, kad geriau, kai vaikai auga santuokoje: „Ir vaikams geriau, ir patiems geriau. Tai suteikia daug džiaugsmo“. Kaip sekasi sutarti su marčia? „Gerai“, – nedaugžodžiavo pašnekovė.

„Išsirinkau suknelę. kaip dabar sako, kad madinga – į bažnyčią vienaip apsirengti, į puotą kitaip. Taip ir darysiu. Sakė, jeigu taip nepadarysiu, tada sulauksiu labai daug kritikos. Labai dėl jūsų stengsiuosi“ – atskleidė moteris. Žinoma verslininkė savo skoniu pasitiki, tad į dizainerius pagalbos nesikreipė: „Kai savo vestuves kelsiu, tada kreipsiuosi(juokiasi)“.

Po šeštadienį įvyksiančių vestuvių E. Butrimas su žmona Jurgita ketina vykti medaus mėnesio. Lapkričio pabaigoje numatyta dar viena kelionė į Jungtines Amerikos Valstijas. Į Floridą kartu su jaunavedžiais bei jų atžalomis vyks ir K. Brazauskienė. „O kaip be anytos?“, – pusiau juokais, pusiau rimtais klausė pašnekovė.

Prabangų viešbutį, kuriame vyks sūnaus vestuvių puota, valdanti verslininkė tikino į vestuvių organizavimo reikalus nesikišanti: „Aš nesirūpinu niekuo. Ilsiuosi ir laukiu tos dienos ir tos šventės. Nedarau nieko. Jie visur patys laksto, patys ruošiasi. Džiugi diena“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (177)