Merginos norėjo parodyti, kad moka ir gali būti ne tik seksualios ir gražios , bet kartu ironiškos, ir juokingos – „nebijome iš savęs pasišaipyti, nebijome daryti nesąmonių“ . Šiuo metu merginų grupė MIS yra „paieškose“, dar tik ieško savo stiliaus, kaip teigia grupės narė Sandra „ mes nesame įsistačiusios į vienus bėgius, dirbame ties MIS projektu ir vis džiuginsime savo klausytojus naujais atradimais...“.

Grupės narė Sandra nepabijojo kandžių komentatorių replikų ir apsinuogino prieš kameras.

Sandros apsinuoginimas buvo Agnės idėja. Agnė buvo užtikrinta, kad Sandra išdrįs nusifilmuoti apsinuoginus, todėl drąsiai statė ją prieš kameras. „Nieko blogo nematau apnuoginti pilvą, nugarą, rankas ir sukelti intrigėlę. Nieko nepadoraus apnuoginta nėra. Viskas pateikta žaismingai ir subtiliai, o ne atvirai“, teigė Agnė.

Grupės narė Aistė filmavosi su daugiau nei 38 laipsnių temperatūra.

„Filmuotis buvo sunku, nes ne tik karščiavau, bet ir sloga varė iš proto. Nukelti filmavimo negalėjome, nes viskas buvo suplanuota ir suderinta. Filmavome nuo ankstaus ryto iki vėlyvo vakaro, po filmavimo minutei atsikvėpėme ir dar lėkėme į koncertą. Bet po šio maratono likau pas mamą svečiuose, kuri manimi pasirūpino ir savo vaiką „padarė sveiku“ “ – dabar su šypsena prisimena klipo filmavimą Aistė.

„Klipo filmavimui neišleidome nė cento.“

Vaizdo klipe merginomis rūpinosi profesionali visažistė Gintarė Čenkutė, akimirkas fiksavo fotografas Laimonas Ropė, filmavo operatorius Vidmantas Žiauberis, kuriems merginos labai dėkoja. „Klipo filmavimui neišleidome nė cento. Šiame klipe idėjas sugalvojome mes pačios, nuo pat mūsų susikūrimo pradžios niekas mumis nesirūpino ir nieko nepadėjo ant lėkštutės. Viską turime daryti pačios ir mokytis iš savo klaidų. Negalime niekam papriekaištauti, kai kas nors blogai ir nieko pagirti, kai kas nors gerai, už viską jau nuo pat pradžių buvome atsakingos mes pačios. O šią akimirką labai džiaugiamės, kad netrukus pasirodys mūsų pirmasis grupės klipas“, nuoširdžiai mintis išsako MIS‘ės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)