„Gerb. verslininke, gal galite atskleisti, kokį tą verslą Jūs darote? 99,9 proc. Lietuvos niekaip nesupranta ar jūs ką nors gaminate ar apžvalginėjate? Gal jūs šaukštus ir kočėlus drožiate paslapčia? Laukiame išsamių apžvalgų apie Jūsų kuriamą pridėtinę vertę“, - grupės „Sel“ vardu rašė apie verslininką Ž. Grigaitį.

Neilgai trukus Ž. Grigaičio vardu buvo atsakyta netikroje „Sel“ paskyroje. „Tik nereikia, Egidijau. Esu įvairių žinomų pasaulyje kompanijų akcininkas. Ar tau apskritai negėda čia rašyti? Pasižiūrėk į savo elgesį viešojoje erdvėje. Kokį tu pavyzdį rodai jaunimui? Apie tavo stilių apskritai nekalbėsiu. Tau turėtų būti gėda“.

Paaiškėjo, kad Ž. Grigaičio vardu pasinaudojo piktavaliai. Naujienų portalui DELFI verslininkas sakė, kad minėtoji anketa yra netikra. Ir apskritai jis niekada nesivelia į diskusijas socialiniuose tinkluose ar viešoje erdvėje.

„Man prieš kurį laiką dar siūlė nusipirkti paskyrą su mano vardu ir pavarde. Bet man tai nelabai suvokiama, kam aš tai turėčiau daryti. Tačiau dėl piktavalių vardo panaudojimo nieko negalima padaryti dėl teisinių spragų mūsų šalyje, - įsitikinęs Ž. Grigaitis. - Neabejoju, kad šiuo atveju buvo pasinaudota ir „selo“ vardu. Galiu pasakyti tik tiek, kad tai nebuvo mano susirašinėjimas. Nei aš komentuoju, nei dalyvauju tokiuose susirašinėjimuose.“

Anot Ž. Grigaičio, tokioje situacijoje, kai pasinaudojama jo vardu, verslininkas atsiduria jau nebe pirmą kartą.

Nustebęs dėl šio susirašinėjimo buvo ir pats E. Dragūnas. „Tokios „Sel“ anketos netgi nėra, ji neegzistuoja. Čia buvo padaryta kompiuterinė grafika, - neabejoja grupės „Sel“ lyderis. - Nes nei man įdomu, kur jis dirba, nei iš ko jis gyvena. Žilvinas Grigaitis yra mielas normalus žmogus.“

DELFI kalbintas E. Dragūnas prisimena, kad tai taip pat nėra pirmas atvejis, kai pasinaudojama „Sel“ vardu.

E. Dragūno ir Ž. Grigaičio susirašinėjimas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (176)