Automobilių pirkėjams Marijampolėje buvo pasiūlyti 1-5 metų amžiaus automobiliai, atgabenti iš Vakarų Europos bankų bei lizingo kompanijų. Aukciono dalyviais tapo profesionalūs automobilių prekeiviai iš įvairių šalių.

„Aukcionas be abejonės pavyko. Praktiškai per 1 valandą buvo parduota 11 automobilių“, – tikino aukcioną surengusios bendrovės „Exleasingcar“ direktorius Egidijus Kalinauskas.

Pagal nustatytas automobilių aukciono taisykles, užsiregistravę dalyviai pirmojoje dienos pusėje turėjo galimybę apžiūrėti visus automobilius gyvai aikštelėje, juos įvertinti ir pasiūlyti savo kainą. Aukciono metu aukščiausias pirmasis siūlymas už konkretų automobilį tapo pradine kaina vėlesniems statymams. Automobiliai atiteko dalyviams, aukciono metu pasiūliusiems didžiausias kainas už automobilius. Aukcioną stebėjo nepriklausomas atstovas iš asociacijos „European Car Auctions Association“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)