Tačiau dabar pasiekė žinia, kad koncertas nukeltas į gruodį, o Cher priversta atidėti visus likusius pasirodymus – medikai moteriai primygtinai pataria pailsėti, skelbia blog.wenn.com.

Cher atstovas spaudai teigia: „Virusas pakenkė atlikėjos inkstams, todėl užtruko sveikimo procesas. Cher medikai patarė pratęsti poilsio laikotarpį, tikimės, kad ji visiškai pasveiks“.

„Noriu padėkoti visiems savo gerbėjams už gerus žodžius, palinkėjimus, kantrybę ir maldas. Gydytojai mane užtikrino, kad jau lapkričio 9 dieną būsiu sveika ir būsiu pasirengusi koncertuoti. Labai atsiprašau, kad ant scenos negalėsiu pasirodyti anksčiau. Tačiau gera žinia ta, kad man jau geriau, kiekvieną dieną jaučiuosi vis geriau. Negaliu sulaukti, kada jus visus pamatysiu“, - teigiama Cher pranešime spaudai.

Apie sveikatos problemas Cher kalba ir savo paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“: „Labai gaila, kad turėjau nukelti pasirodymus ir jus nuvilti. Atšaukiu tik tais atvejais, kai nebegaliu pasikelti. Šis virusas buvo tikras žudikas... Nekenčiu sirgti ir atšaukinėti koncertų. Labai atsiprašau visų, kuriuos nuvyliau, kurių planus sugrioviau“.

Atlikėjos koncertai Naujame Džersyje ir Niujorke numatyti gruodį. Po ligos ant scenos Cher lips Teksase lapkričio 9 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)