„Iš Londono kilusi A.  Alamuddin kaip ir mes tuokėsi Italijoje. Pirmą kartą pasirodžiusi viešumoje teisininkės išsilavinimą turinti moteris pasipuošė balta suknele, kuri buvo siuvinėta gėlėmis. Mano antros dienos suknelė kaip ir jos buvo trumpa, puošta nėriniais. Venecija ir Florencija taip pat turi panašumų. Garsenybių pora vestuves šventė prabangiame „Aman“ viešbutyje, mes - „Four Seasons“. Jie po šventės plaukiojo valtimi, o mes išvažiavome „Vespa“. Ar Londonas, ar Vilnius, ar Holivudas – visur tos pačios mados“, - DELFI savo ir G. Clooney vestuvių panašumus vardino L.  Hanning Scarborough.

Pasiteiravus, ką moteris mano apie G. Clooney vestuves, pašnekovė teigė, kad šventę vertinti yra sunku. „Kiekvienam savos vestuvės yra gražiausios, bet man labai patiko Amal suknelės. Vakarui ji rinkosi ryškų apdarą. Svarbiausia, kad tiek drabužiai, tiek šventė atspindėtų ir derėtų su žmonių vidumi. Juokiuosi, kad abi būdamos iš Londono ir dirbdamos rimtus darbus, o ne šou versle, vestuvėms rinkomės gėlėtas sukneles, tačiau aš gavau geresnį vyrą“, - šypsojosi L.  Hanning Scarborough.

L. Dzelzytės ir T. G. Hanningo Scarborougho vestuvės - DELFI nuotraukų galerijoje:

George'o Clooney ir Amal Alamuddin vestuvės:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (158)