Entuziastingai nusiteikusių turistų ir žiniasklaidos atstovų ordos stebėjo jų viešbutį vildamiesi pamatyti pirmą viešą Holivudo širdžių ėdiko ir jo nuotakos pasirodymą.

G. Clooney ir Libane gimusi britų teisininkė A. Alamuddin „Taip“ vienas kitam ištarė šeštadienį vakare, per privačią ceremoniją pribloškiamo grožio rūmuose įsikūrusiame viešbutyje „Aman“, kuriai vadovavo žurnalistas ir buvęs Romos meras Walteris Veltroni.

Po ceremonijos šios didžiausią dėmesį per kelerius pastaruosius metus pritraukusios įžymybių vestuvės buvo atšvęstos pobūviu su ryškiausių žvaigždžių statusą turinčiais draugais.

Tikėtasi, kad pora oficialiai susituoks per civilinę ceremoniją pirmadienį, 14-ojo amžiaus rūmuose įsikūrusioje Venecijos rotušėje. Kol kas neaišku, ar ta ceremonija vis dar įvyks.

A. Alamuddin, kuri, kaip kalbama, savaitgaliui pasiruošė 12 apdarų komplektų, kateriu atvykdama su G. Clooney vilkėjo juodai ir baltai dryžuotą suknelę.

Penktadienio vakarui, kai šventė su draugėmis, 36 metų teisininkė vilkėjo oficialesnę raudoną suknelę su juodais drugelių raštais, o vestuvėms, kaip teigiama, išsirinko „Alexander McQueen“ suknią.

Švilpimas ir sveikinimo šūksniai lydėjo tą akimirką, kai aktorius apkabino žmoną vestuvių bučiniui, bet jo rankos taip drebėjo, kad jam sunkiai sekėsi pjaustyti vestuvinį tortą, sakė vienas viešbučiui artimas šaltinis.

Vestuvių svečiai, tarp jų – Mattas Damonas, Billas Murray, Cindy Crawford (Sindi Kroford) su vyru Rande Gerberiu (Rendžiu Gerberiu) kuris, kaip kalbama, buvo G. Clooney vyriausiasis pabrolys, pagal „Blondie“, „Jackson 5“ ir „Daft Punk“ hitus šoko iki paryčių.

Tie, kurie nesistengė išmiegoti pagirias, sekmadienį turėjo susirinkti prašmatnių vėlyvų pusryčių „Cipriani“ sode arba gaivintis „Kruvinosiomis Merėmis“ ant šezlongų prie šio prabangaus viešbučio baseino.

Tačiau tarp paparacų, apgulusių viešbutį kateriais, sklandė gandai, kad jaunavedžiai Clooney kelioms valandoms paliks savo svečius ir perplauks per kanalų miestą, galbūt sustodami prie istorinio Atodūsių tilto, kur, kaip teigia legenda, įsimylėjėliai bučiniu užsitikrina sau amžiną palaimą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)