53 metų aktoriui ir 36-erių teisininkė iš Didžiosios Britanijos ceremonijoje pakvietė dalyvauti tik artimiausius savo bičiulius ir šeimos narius.

Į Italiją iš viso pasaulio sugužėjo beveik pusantro šimto George'o ir Amal sąjungą išvysti norinčių bičiulių ir keli tūkstančiai tai pamatyti ir užfiksuoti svajojančių žurnalistų bei gerbėjų.

Dėl didžiulio susidomėjimo poros ir svečių ramybę sergėjo apie 400 apsaugininkų.
George'o Clooney ir Amal Alamuddin

Policijos eskorto lydimi jaunieji ir svečiai Didžiuoju kanalu plaukė į Venecijos meriją, kur įvyko sutuoktuvių ceremonija.

Vestuvių iškilmės vyko septynių žvaigždučių "Aman" Venecijos viešbutyje, kur kambarys nakčiai kainuoja per 14 tūkst. litų. Jaunikis su svečiais į ceremoniją atvyko motorine valtimi.

Ceremonijoje dalyvavo aktorius Mattas Damonas, "Vogue" redaktorė Anna Wintour, supermodelis Cindy Crawford, Bono, Robertas De Niro, Bradas Pittas, Angelina Jolie, Cate Blanchett ir kiti.

Dėl Holivudo aktoriaus vestuvių Venecijos kanaluose netgi buvo apribotas eismas.

A. Alamuddin gimė Libane, baigė Oksfordo universitetą ir teisės mokyklą Niujorke, ji laisvai kalba prancūzų, arabų ir anglų kalbomis.

2011 metais buvo paskirta "Wikileaks" interneto svetainės įkūrėjo Juliano Assange advokate. G. Clooney draugijoje pirmą kartą pasirodė Londone 2013 m. spalį, tačiau tuomet pora neigė palaikantys artimus santykius.

Su ankstesne savo žmona aktorius išsiskyrė 1993 metais ir nuo tada viešai skelbė, kad daugiau niekada nesituoks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)