I. Cololo sako, kad nori pabandyti pagyventi su žmogumi, kuris yra ne toks tobulas kaip jos Vitalijus. Ingai patinka vyrai, kurie rūpinasi savimi – darosi manikiūrą, pedikiūrą. Ji nemėgsta tylenių, nes su tokiais tiesiog nuobodu.

„Esu žmogus su polėkiu ir galiu perauklėti, bet kokį vyrą“, – sako komiko žmona, kurią V. Cololo apibūdina ir kaip itin griežtą bei teisingą moterį.

„Mūsų šeima labai stipri, todėl tikrai pajėgi dalyvauti šiame TV3 projekte. Inga yra lygiai tokia pat energinga ir pašėlusi asmenybė kaip ir aš. O jei klausiat, kokios moters nenorėčiau savo namuose – galiu atsakyti, kad bet kuri gali čia atvykti, bet mano namų tvarkos ji nesugebės pakeisti”, – tvirtina realybės šou asas „Džiunglių” ir „Keičiu žmoną” dalyvis V. Cololo.

Tiesa, tai sakydamas komikas dar nežinojo, kad jo namuose dešimčiai dienų apsigyvens viena stipriausių Lietuvos moterų Europos ir pasaulio lengvojo kultūrizmo čempionė Ilona Palavinskienė.

„Nei aš, nei mano vyras Jogintas negalime pakęsti storulių – manau, kad jie bevaliai ir nesirūpinantys savo sveikata”, – taip kategoriškai prieš šį apsikeitimą kalbėjo lengvojo kultūrizmo čempionė.

Kieno tvarka laimės komiko namuose – lengvojo kultūrizmo čempionės Ilonos ar pašėlusio Cololo, sužinosite antradienį 19.10 žiūrėdami realybės šou „Keičiu žmoną“ per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją