Vienintelis. Draugas, vardu Selfis. Tąkart Selfiui kažkas pakuždėjo, kad netoliese atvykusi mergina gelbėja vieną kačiuką. Vieną? Kodėl vieną? Selfis tuoj pat nulėkė patikrinti situacijos ir tąkart būdamas vos kelių mėnesių pyplius, trypčiojo aplink atvykusią savanorę, bandydamas paaiškinti, kad ir jis tiesiog privalo vykti kartu, nesvarbu, kad už gelbėjamą draugą yra gerokai stambesnis ir neatrodo taip baisiai sergantis.

Tarsi, kad ir kaip viskas mums beatrodytų, gatvėje jis jaučiasi blogai, draugai užgaulioja, mama neprižiūri, ir jei tuoj pat niekas jo nepatupdo į dėžutę ir nesiveža kartu, jis puls po automobilio ratais. Va taip! Taip Selfis dar vasarą atkeliavo į laikiną savanorės globą.

Šiuo metu jau nebe vaikeliui Selfiui yra maždaug 5-6 mėn., jis švarus, sveikas, tvarkingas ir paskiepytas. Bet vis dar jaučiantis, kad kažko trūksta, lyg laimingai prasidėjusi kelionė dar nesibaigė, ir Selfis netveria kailyje, kada gi galės žengti tą išdidų paskutinį žingsnį, bet jau ne į laikinus, o į savo namus. Na, kurgi Jūs, šeimininkai? Kas Jūs, kurie pakviesit jį į vidų? Kas priimsit jį kaip draugą, guodėją ir užtarėją?

Selfis – aktyvus, žaismingas, draugiškas ir geras. Žinoma, jo žaidimai kaip ir jauno bernioko ne visada švelnūs, tiesą sakant, jis tikras pamaiva (nieko keisto – jis globojamas jaunų ir žavių merginų kompanijoje), mėgsta ir pasigirti, ir parodyti savo medžioklės sugebėjimus, jis tiesiog dega noru gyventi šalia žmogaus.

Jei ieškote puikaus, socialaus katinėlio, skambinkite jo globėjai Indrei tel.nr. 8 659 02205 arba „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, parašykite žinutę).