„Labai atsakingai rengėmės šioms rungtynėms, todėl pergalė manęs nenustebino. Pratęsimo metu sužaidėme taktiškai gudriau. Atidavėme varžovams iniciatyvą ir laukėme klaidos. Jos sulaukėme. Manau, kad pergalės nusipelnėme. Tikiuosi, kad ji ne paskutinė taurės varžybose“, – kalbėjo S. Vikertas.

„Futbolas būna žiaurus, nes vien būti geresne komanda nereiškia, kad visuomet laimėsi. Tai skaudus pralaimėjimas“, – prisipažino „Trakų“ strategas Edgaras Jankauskas.

Daug diskusijų sukėlė Kazlų Rūdos stadiono trūkumai ir pažliugusi aikštė. Tačiau E. Jankauskas nenorėjo nesėkmės „nurašyti“ aikštės kokybei: „Žaidžiant ant tokio dirvono komandų jėgos daugmaž apsilygina. Tačiau nugalėjo komanda, kuri labiau norėjo laimėti, atidavė daugiau jėgų ir pasiaukojamai kovėsi. Mums belieka pripažinti pralaimėjimą, pasveikinti „Šilą“ ir palinkėti jiems sėkmės kitame etape.“

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!