Taip, mano vyras neatjojo ant balto žirgo, jis negali keliauti laiku ir keisti pirmojo pasimatymo, kad jis būtų idealus, bet mūsų meilės istorija ypatinga, nes mes iki šiol esam kartu ir būsim visada. Taigi, aš ir mano vyras kaip ir visi paaugliai lankėmės vakarėliuose, ten susipažindavome su naujais žmonėmis ir į vos ne kiekvieną priešingos lyties atstovą, pažvelgusį į mus, žiūrėdavom kaip į potencialią gyvenimo meilę. Tik netikėtai taip ir atsitiko...

Nors mokėmės vienoje mokykloje, susitikome vakarėlyje pas bendrą draugą. Kritome vienas kitam į akį iškart, tačiau kažkaip iškart nekritome vienas kitam į glėbį... Po pusės metų kantraus draugiško bendravimo tapome pora... Bet buvome ne paprasta pora, mes buvome pora, kurią siejo ne tik aistra, ne tik bendri draugai.

Tą dieną, kai tapome pora, mes tapome ir geriausiais draugais... Žmonėmis, kurie vienas su kitu kalbasi apie viską, žmonėmis, kurie planuoja ateitį kartu, žmonėmis, kuriems beprotiškai gera kartu... Ir tokia pora buvome visus penkerius draugystės metus, vis dar esame susituokę... Mes nepamirštame pasitarti net dėl smulkmenų, mes nepamirštame vienas kito paguosti, nepamirštame būti vienas su kitu atviri ir nuoširdūs.

Taip, mes nesusitikome Havajuose, mes nesimylėjome savaitę tik susipažinę, tačiau mūsų meilės istorija yra ypatinga ir tai yra mūsų pasaka, nes mūsų pasaka baigiasi, o gal tik prasideda žodžiais: „ir ilgai, ir laimingai gyveno“... O argi ne to ieško žmonės visą gyvenimą?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Laimėk lėktuvo bilietus! Pasidalink savo meilės istorija!

Ta saldi mokyklinė meilė, kai šiurpuliukai atsiranda vien palietus jo ar jos ranką, o pamokų kas rytą lauki kaip Kalėdų tam, kad vėl susitiktumėte tame pačiame suole – pamenate? Tikriausiai tokių dalykų net ir norint nepavyktų pamiršti...

Tačiau ne visi į mokinių draugystes žiūri taip romantiškai. DELFI rašė, kad bučiniai mokyklos koridoriuje gali baigtis rimtais nemalonumais. Tuo įsitikino kaunietė Inga, kurią su draugu „nusikaltimo vietoje” aptiko konservatyvių pažiūrų mokytoja. Visaip išgėdino ir nutempė pas direktorių.

Pasidalinkite – kokia Jūsų patirtis? Prisiminkite savo mokyklų mylimuosius ir mylimąsias – ar dažnai apie juos pagalvojate, susitinkate, o gal vis dar esate kartu? Atskleiskite, kaip į santykius mokykloje reagavo mokytojai, tėvai ir kiti mokiniai. O gal galite pasidalinti paslaptimi, kad teko įsimylėti ar suvilioti mokytoją?

Atėjus naujiems mokslo metams su šypsena prisiminkime mokyklą ir pasidalinkime savo išgyvenimais. Už atvirumą ir nuoširdumą Jums atiteks prizas – du lėktuvo bilietai iki 2014 m. pabaigos „Air Lituanica“ oro linijomis pasirinkta kryptimi!

Jūsų istorijų laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Meilė“. Taip pat rašinius galite siųsti naudodamiesi žemiau esančia nuoroda arba rašyti čia: