Tiesa, labiausiai mėgsta laikinoje globoje šėlti ne viena, o su kitu katinu, Taškiumi (fotogalerijoje rasite ir jo nuotrauką), bet turbūt dar labiau – spoksoti per langą, patogiai įsitaisiusi savo gultuke. Fėja pirmoji iš visų kačių globėjos namuose suprato, kad labai geras daiktas yra nuosavas hamakas. Apuostė, įsikraustė ir tik tada kitiems nušvito: juk šitas daiktas tinkamas gulėti!

Fėja nepridaro daug rūpesčių namie. Ji jaunutė, maždaug vienerių metų amžiaus, sterilizuota, skiepyta, švari katė. Ne taip jai sekėsi ankstesniuose namuose, kur buvo nepastebėta nei akies problema, nei ausų uždegimas, tačiau pastebėta, kad Fėja ir oranžerija – nesuderinama, o tuose namuose oranžerija buvo vertinama labiau...

Taigi, teko skubiai ieškoti išeities. Fėja perimta į laikiną globą (Vilniuje), pagydyta, paskiepyta, nes šeimininkams tam irgi anksčiau laiko neatsirado. Fėja net tikrinta, koronos viruso, kačių imunodeficito ir leukemijos testai neigiami.

Ji atsiskleidė kaip labai miela, jauki katė. Puikiai prisitaikiusi gyventi namuose, neišranki, tvarkinga, gražiai sutaria su kitomis katėmis, jei tik jos gero charakterio, su jaunimu dūksta. Žmogui meili, glaustūnė, atsipalaidavusi gali ir užmigti ant kelių. Nėra per įkyri, nesekioja visą dieną iš paskos kniauksėdama, taigi, liktų jums ir laisvo laiko.

Gal manote, kad globėjai galėtų ją ir pasilikti? Gal ir galėtų, jei užtektų vietos, tačiau tokių vargšelių, kurie ieško pagalbos, daug, o namai ne guminiai... Todėl norintys susipažinti su Fėja kviečiami kreiptis tel.nr. 867013685, el.p. info@mazojiliza.lt.

Katytė dovanojama pilnamečiams asmenims, kurie supranta, kad augintinis – ne žaislas, kad reikės juo rūpintis. Su dovanojimo sutartimi suteikiamos nuolaidos kai kuriose Vilniaus veterinarijos klinikose. Norėtume Fėją dovanoti į butą, ne į kaimą, nes ji nėra patyrusi gyvenimo kieme.