Viskas prasidėjo tuomet, kai patekau į naują mokyklą persikrausčiusi į naują gyvenamąją vietą. Šis žmogus iš pradžių buvo niekuo neišsiskiriantis iš kitų, bet tuo pačiu jis žavėjo savo kalba, draugiškumu, žvilgsniu ir kvapu.

Kitais žodžiais tariant, jis man buvo tobulas. Laikui bėgant, teko jį pažinti geriau, pradėjome sveikintis, karts nuo karto tardavome vienas kitam kelis žodžius. Darėsi baugu, nes supratau, kad daug ir labai daug pradedu galvoti tik apie jį. Mintys, vaizdai, svajonės tik apie vienintelį...

Kas su manimi darosi? Kodėl taip man? Kas jame tokio ypatingo? Šie klausimai nuolat bandė užgožti jausmus, tačiau pamačius jį, kūnas nutirpdavo, o akys prilipdavo prie jo. Valdytis darėsi vis sunkiau, norėjosi prieiti, apkabinti ir tiesiog niekur nepaleisti, bet didžiausias ir baugiausias dalykas buvo tai, kad jis – taip pat vaikinas.

„Aš myliu vaikiną!“, – prisipažinau sau ir pasijaučiau visiškai nenormalus, kitoks, keistas, baisus sau. Skausmas širdyje, ašaros akyse ir nežinia, ką galiu kaltinti, kad mylių patį tobuliausią žmogų pasaulyje, kuris taip pat yra jaunas vyras kaip ir aš.

Nebenorėjau eiti į mokyklą, nenorėjau mokytis, nenorėjau kvėpuoti ar gyventi. Norėjau tik dingti iš šito pasaulio, nes pamačius jį aš pasidarydavau kitoks – lyg pakerėtas, lyg aplinkui mane išgaruotų pasaulis, žmonės, garsai, norai, daiktai... Dar dabar prisimenu, kai nebuvo vienos pamokos, ir teko su nedideliu būreliu klasiokų nueiti į kiemą pasisupti ant supynių.

Buvau aš, jis ir kelios merginos. Jis prisėdo šalia, ir supratau, kad tai gražiausia, ką galiu turėti ir norėti. Tik tiek nedaug ir tuo pačiu amžinai atmintyje. Tik prisėdimas šalia sukėlė tokią jausmų bangą, kurios negalėjo matyti niekas – ji daužėsi manyje, taškėsi lyg viesulo vejama su tokiu neįsivaizduojamu greičiu be tikslo ir kranto, be prasmės ir galimybės...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Laimėk lėktuvo bilietus! Pasidalink savo meilės istorija!

Ta saldi mokyklinė meilė, kai šiurpuliukai atsiranda vien palietus jo ar jos ranką, o pamokų kas rytą lauki kaip Kalėdų tam, kad vėl susitiktumėte tame pačiame suole – pamenate? Tikriausiai tokių dalykų net ir norint nepavyktų pamiršti...

Tačiau ne visi į mokinių draugystes žiūri taip romantiškai. DELFI rašė, kad bučiniai mokyklos koridoriuje gali baigtis rimtais nemalonumais. Tuo įsitikino kaunietė Inga, kurią su draugu „nusikaltimo vietoje” aptiko konservatyvių pažiūrų mokytoja. Visaip išgėdino ir nutempė pas direktorių.

Pasidalinkite – kokia Jūsų patirtis? Prisiminkite savo mokyklų mylimuosius ir mylimąsias – ar dažnai apie juos pagalvojate, susitinkate, o gal vis dar esate kartu? Atskleiskite, kaip į santykius mokykloje reagavo mokytojai, tėvai ir kiti mokiniai. O gal galite pasidalinti paslaptimi, kad teko įsimylėti ar suvilioti mokytoją?

Atėjus naujiems mokslo metams su šypsena prisiminkime mokyklą ir pasidalinkime savo išgyvenimais. Už atvirumą ir nuoširdumą Jums atiteks prizas – du lėktuvo bilietai iki 2014 m. pabaigos „Air Lituanica“ oro linijomis pasirinkta kryptimi!

Jūsų istorijų laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Meilė“. Taip pat rašinius galite siųsti naudodamiesi žemiau esančia nuoroda arba rašyti čia: