Odinės striukės

Odinės striukės, pasiskolintos iš vyrų garderobo, šį sezoną pagaliau įgauna moteriškų bruožų. Be jau klasika tapusių liemenį pabrėžiančių trumpų odinių striukių dizaineriai siūlo dailius moteriškus modelius – pavyzdžiui, su kailinėmis rankovėmis.

Ir toliau lieka madingi dygsniuoti modeliai, kurie atrodo šiuolaikiškai ir dera absoliučiai su visokiais drabužiais.


Rekomenduojame rinktis klasikinių atspalvių striukes – juodą arba rudą. Tokias lengviausia derinti su įvairiomis spalvomis, be to, jos jums tarnaus ne vieną sezoną.

Skranda (kailiniai) su gobtuvu

Prieš kelis sezonus išpopuliarėjusi skranda su gobtuvu mados Olimpo palikti neskuba. Šį sezoną stilistai eksperimentuoja su kailinukų dizainu, siūlydami pasimatuoti kombinuotus modelius – pavyzdžiui, su odinėmis ar trikotažinėmis rankovėmis.
Itin populiarios kailinukai, marginti šį sezoną madingais raštais. Akivaizdūs favoritai – langeliai ir gėlių motyvai. Ir toliau išlieka madingi klasikiniai modeliai.

Pūkinės striukės

Rudeninės pūkinės striukės – lengvos ir funkcionalios. Dizaineriai akcentuoja maksimalų komfortą, siūlydami mums pasimatuoti pūstas pūkines striukes su aukšta apykakle, nereikalaujančia šaliko, arba kombinuotus modelius, kurie iš pirmo žvilgsnio pūkinių striukių net neprimena.
Akivaizdūs šio sezono favoritai – kombinuoti pūkinių striukių ir vilnonių paltų modeliai, kuriuos galima nešioti netgi prasidėjus žiemai.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)