2013 metais „Kauno rudens“ ralio metu vyko ir įskaitinis Lenkijos ralio čempionato etapas. Deja, prieš šių metų sezoną Lenkijos federacija atsisakė žvyro greičio ruožų, tad tokio gausaus svečių skaičiaus iš Lenkijos organizatoriai nesitiki.

Kad ir kaip ten būtų, važiavusieji praėjusiais metais ir smagiai praleidę laiką Lenkijos lenktynininkai dalyvauti planuoja ir šių metų ralyje. Juo labiau, kad paskelbtame draudžiamųjų iki ralio zonų žemėlapyje – teritorijos ir rajonai, pasižymintys gražiais ir įdomiais greičio ruožais.

Tarp užsiregistravusių dalyvių į ralį – ir Lietuvos ralio čempionate pirmaujantis Ramūno Čapkausko ir Tomo Šipkausko ekipažas bei puikių rezultatų pasiekęs Giedriaus Notkaus ir Daliaus Strižano duetas. Abu ekipažai ralyje dalyvauja toje pačioje įskaitoje – su „Mitsubishi Lancer Evo IX“ automobiliais.

Ralio dalyvių gretose – ir lyderiai kitose įskaitose: Justas Tamašauskas, Jonas Pipiras, Gediminas Ramonas, Paulius Nanartavičius bei jaunasis dalyvis Karolis Šiugždinis.

Ralis finišuos šeštadienį taip pat Kauno rotušės aikštėje.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją