Viskas leidžiama

Modeliuotojai moterims siūlo neslėpti apatinių drabužėlių. Jie jau tapo sportinių bei vakarinių drabužių dalimi. Priešingi poliai - romantiškasis ir sportinis stiliai, klasika ir modernas - šią vasarą ima viršų.

Tyra mergaitė

Kuklumas, tyrumas ir elegancija. Prisiminkite Greisę Keli ir Žakliną Kenedi, jų sportinį-aristokratišką stilių, sukurtą tų laikų kultinių dizainerių, kaip antai Prada ir Jil Sander.

Pasteliniai tonai, šiek tiek vyriškos linijos, žiogeliai, klostės, maži sijonukai, - visa tai sugrįžo iš 6-ojo dešimtmečio. Svarbi detalė - pastelinis fonas ir maži tamsūs arba "rūgštūs" spaudmenys (printai).

Pop Art

Žanrų ir proporcijų susiliejimas. Grafika, siuvinėjimas, geometrinių formų nėriniai, kontrastingi aksesuarai, elastinės kelnaitės, detalės iš plastiko...

Pop Art vadina "rinkos vitaminu": jis į madą įlieja šmaikštaus naivumo.

Grafika

Atlasas, kontrastiški audinio ruoželiai, uždari liemenėlės kaušeliai, plačios petnešėlės, matinių atspalvių naktiniai marškinėliai, plonytis lengvas triko...

Naujasis Paryžius

Jaunatviškai interpretuota klasika. Nėriniai, virpančios spalvos, kontrastai. Ko gero, šiemet pati prabangiausia ir elegantiškiausia apatinių drabužių tendencija: puošnūs nėriniai ir vadinamasis "glamūras". Žalia ir violetinė - pagrindinės spalvos.

Grizail

Ši tendencija - radikaliausia. Ji perbraukia visus autentiškus stilius ir kuria naują. Meliono ir persiko spalvos atgaivina audinių tekstūras.

Pagrindiniai bruožai - kelių atspalvių odos žaismas, maži šortukai su pažeminta talija, spalvų kontrastai, tekstūros variacijos, dirbtiniai perliukai... Vyraujančios spalvos - šokoladas, rožė ir geltonasis kietis. Medžiagos - atlasas, muslinas, veliūras ir žakardas.

Barbė

6-ojo dešimtmečio tyrumas ir euforija. Seksualūs apatiniai su pašaipėlės nata. Ypatumai: paaukštinta kelnaičių talija, atviri liemenėlių kaušeliai, kontrastingų spalvų kaspinai, žalios spalvos tonai, Barbės aksesuarai.

Ši tendencija būdinga ir laisvalaikio garderobui.

Rojaus paukščiai

Intymumas ir prabanga. Tokie apatiniai sukurti apmąstymams. Juos velkamasi vakaro kokteiliui prie baseino prabangiame viešbutyje. Rafinuoti, egzotiški motyvai, sodrios spalvos, asimetriška drapiruotė, inovacinis kirpimas, nėriniai, gipiūras... Kūnas - tikras meno kūrinys.

Radikalus naujumas

Tai nedidelės grupės dizainerių naujovių šalininkų kūryba. Jie sukerpa drabužius taip, kaip šauna į galvą.

Drapiruotės, nėrinių ir grubių medžiagų kontrastas, dvipusių audinių, popierių primenančių tekstūrų naudojimas, disproporcinis kirpimas, uždarumo ir seksualumo derinys...

Baltas seksualumas

Deividas Hamiltonas ir Gotje tarsi susitarę pristatė dvi labai panašias kolekcijas. Rankų darbo nėriniai - net bikinio kostiumuose. Baltas atlasas, angliškasis siuvinėjimas bei gipiūras.

Balta spalva taip pat vyrauja ir 2005-2006 rudens - žiemos apatinių madoje, tačiau čia karaliauja medvilnė ir natūralus šilkas.