Gaminimo eiga

Įdarui faršą pakepiname, sudedame smulkintus svogūną, česnaką, porus ir grybus. Sūdome, pabarstome pipirais, prieskoninėmis žolelėmis. Viską pakepiname, ataušiname.

Tešlai- majonezą, grietinę, kiaušinius sumaišome. Sudedame kepimo miltelius, išsijotus miltus. Viską gerai išmaišome.

Į pyrago formą, suteptą aliejumi ir pabarstytą džiūvėsėliais, pilame 2/3 tešlos. Tada tolygiai paskirstome įdarą ir užpilame likusia tešla. Kepame įkaitintoje iki 190 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.

Pyragas skanus ir šiltas, ir šaltas. Tinka prie arbatos ar sultinio puodelio, labai skanus gamtoje grybaujant ar iškylaujant.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai