Ingredientai
Miltai
3
stiklinės
Pienas
3
stiklinės
Kiaušiniai
4
vnt.
Aliejus
5
šaukštai
Druska
žiupsnelis
Voveraitės
300
g
Svogūnai
2
vnt.
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Sviestas
1
šaukštas
Porcijos: 5
Gaminimo eiga
Iš nurodytų produktų užmaišykite lietinių tešlą ir iškepkite 10 lietinių.
Įdarui voveraites nuplaukite, jei reikia - pasmulkinkite. Patroškinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus ir gabalėliu sviesto. Sudėkite smulkintą svogūną, pakepinkite kartu su voveraitėmis.
Pasūdykite, pagardinkite pipirais.
Ant kiekvieno uždėkite įdaro, suvyniokite ir apkepinkite įkaitintame aliejuje.
Patiekite su grietine.
Atsiliepimai